2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094706 بازدید | 66696 پست
ممنون نونوش جان، آره من هم نمونه هایی که دیدیم ارتفاع بینی رو خیلی دست نمیزنه ولی واقعا شیک در میاره من واقعا نظر روی یه دماغ فندقی و کوچیک نیست خیلی دلم میخواد بینیم شیک باشه واقعابه نظرم خط انداختم سر بالای بیخود کردن بینی رو زیبا نمیکنه به خصوص که به هر حال سن آدم میره بالا و باید یه چیزی باشه که بیست سال دیگه پشیمون نشیم البته من بینیم ارتفاع نداره نهایتانیم سانت شایدم کمتر بشه تکونش داد سه شنبه دیگه وقت دارم میام خبر میدم امروز وقت گرفتم برای دکتر سجادیان از مطب برگشتم خبر میدم نتیجه مشاهدات رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سحری جان عزیزم حالا که پیوند غضروف می خوای دکتر رزینا بشارتی زاده هم کارش خوبه خصوصا می گن تو پیوند خوبه ولی اخلاق نداره ظاهرا وبعضیا می گن نوک رو یه کمی بزرگ می کنه .من یه نمونه ازش دیدم که خوشم اومد ولی تا اسم دکترشو گفت گفتم اوه اوه می گن بد اخلاقه .ولی در مورد شما که پیوند می خوای یه جوری مثل ترمیم می مونه فکر کنم بد نباشه ترمیماشو تعریف می کنن .دوستم برات خوشبختی بسیار و یه عمل موفق آرزو دارم
آمین جان و مریم گلی جان ممنون بابت راهنماییتون . ولی به خاطر کاهش وزن 15 کیلوییم و لاغر شدن صورتم حس میکنم بینیم خیلی به چشم میاد .اعتماد به نفسم و از دست دادم . با اینکه همسرم حساسه ولی میخوام حتما عمل کنم .خواهرم و خالم عمل کردن به نسبت بهتر شدن .امیدوارم بینی منم خوب بشه .
یکم ترسم بابت نگه داری ها و مراقبت های بعد از عمله چون شاغلم و مرخصی ندارم عملم رو تاریخش رو زدم برای 27 اسفند .به نظرتون تو تعطیلات عید حالم خوب میشه یعنی چند روز طول میکشه بتونم عادی زندگی کنم؟ میتونم تو عید برم مسافرت بعد از باز کردن گچ؟؟؟ چون دکترم گفت 4 فروردین گچت رو باز میکنم
سحر خانم من تا سه هفته زود خسته می شدم ولی بعد گچ خوب بودم ولی این به بدن خودت بستگی داره .مسافرتم می گن مانعی نداره بعد از گچ.ماساژم یه لحظه اس مساله ای نیست که فکرت مشغول بشه .
سحر جان ان شاءالله اگه عمل کردی هم خودت هم همسرت راضی باشین اگه نتیجه مثبت بگیری حتما آقای همسر هم خوششون میاد آره تو تعطیلات حالت خوب میشه از روز سوم چهارم حتی میتونی کارای شخصیتو کنی برای مسافرت رفتن هم تجربه اش رو ندارم شاید لازم باشه بیشتر استراحت کنی اگه هم خواستی بری مسافرت بیشتر مراقب باش. عمل بینی که درد نداره ماساژ دادن های بعدش یکم درد داره ولی قابل تحمله اونجوری نیست که نشه تحمل کنی بعضیا هم که احتیاجی به ماساژ ندارن خیلی راجع به این چیزاش تحقیق نکن بیشتر در مورد دکتر تحقیق کن دکترتو انتخاب کردی؟؟