2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095410 بازدید | 66696 پست
سلام بهار جون هنوز نیومدم تهران که برم مطب ... دکترایی که انتخاب کردم تو لیستم ابیانه و یحیوی سجادیان و نادریان هست و احتمالا کوچک زاده ..ان شاله که با یکی ازهمینا که بهتر از همه بینی من عمل کنه اوکی کنم ولی باز اگه رفتی مطب یحیوی بیا بگو
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهار جون بینی شما چه شکلیه و ایراداتش چیه/انحراف هم داری/ من اینجارو نمیدونم شانس آوردم یا از کم شانسیه که نتونم از بیمه چیزی بگیرم انحراف ندارم. چندتا دکتر گفتن بهم از رو سی تی و خود دکتر یحیوی ..ولی چه فایده که انحراف داشته باشی و نداشته باشی نرخشون یکیه
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
آناکارنینا جان من بینیم قوز داره بالاش سرشم گوشتیه. والا من از کارای یحیوی خوشم اومد احساس میکنم خیلی راحت عمل میکنه حالا باز شنبه میخوام برم مطبش ، دیگه شنبه حتمی میکنم که باهاش عمل میکنم یا نه حتما میام میگم در مورد انحراف هم دکتر گفت قانونا اگه زیاد باشه باید یه تومن بدن ولی میپیچونن نمیدن
فرشته نجاتم عشقم بود
elena سی تی اسکن واسم ننوشتن اما سه تا دکتر معاینه کردند گفتن انحراف نداری، من مشکل اصلیم التهاب بدلیل آلرژی زیاده و سوراخهای بینیم هم تنگ هست، ترسم بیشتر بابت اینه که سوراخه تنگ تر شه و تنفسم مشکل تر
بهار جون و دختر آفتاب عزیز،اگه همه تحقیقات و بررسی ها تون رو کردید تصمیم نهایی تون رو بگیرید.اگه تا حد قابل قبولی به دکترهاتون اعتقاد دارید اونها رو برای جراحی انتخاب کنید.امیدوارم موفق باشید.