2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095423 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر افتاب اگه بیمه تکمیلی میخوای استفاده کنی بایدددددددد سی تی اسکن داشته باشی ،من تا مین اجتماعی رفتم نخواست اما باید قید بشه که هم انحراف هم زیبایی ،اونم فقط با سی تی قبول میکنن
نورا جان اگر قبل عمل دارویی مصرف کردی به دکتر بیهوشی بگو.. تا یک هفته حتما نخند ( اگر بیشتر که بهتر ) حرف نزن مگر به ضرورت ... کمپرس یخ تا روز دو یا سه جلوی کبودی رو میگیره...پای مرغ + پاچه میکس شده ...سوپ میکس شده ..روز اول فقط آبمیوه ...روز دوم تا آخر هفته غذای میکس شده.. کپسول آناهیل هر روز بخور... دیگه ، زیر سرت حتما دو تا بالش بزار من تا یه هفته تقریبا نشسته خوابیدم... جلوی ورم رو میگیره... توکل به خدا .. ان شا ا.. همه چی عالی باشه
.....be brave , even if you are not,pretend to be
نورا جان اگر قبل عمل دارویی مصرف کردی به دکتر بیهوشی بگو.. تا یک هفته حتما نخند ( اگر بیشتر که بهتر ) حرف نزن مگر به ضرورت ... کمپرس یخ تا روز دو یا سه جلوی کبودی رو میگیره...پای مرغ + پاچه میکس شده ...سوپ میکس شده ..روز اول فقط آبمیوه ...روز دوم تا آخر هفته غذای میکس شده.. کپسول آناهیل هر روز بخور... دیگه ، زیر سرت حتما دو تا بالش بزار من تا یه هفته تقریبا نشسته خوابیدم... جلوی ورم رو میگیره... توکل به خدا .. ان شا ا.. همه چی عالی باشه
آهان برای درد پروفن یا ایبو یا ژلوفن نخور.. فقط استامینوفن.. دکتر تو دفترچه همه چیز نوشته رعایت کن... آب کرفس+ آب هویچ و آب آناناس زیاد بخور...من روز یدو تا دلیوان از هر کدوم میخوردم ..
سلام دوستان خوبم بهار جان قبلا هم گفتم باید بری مطب و حضوری ببینی به اینجا و مطالبش اکتفا نکن من خودم بین سجادیان و یحیوی و کامیابی و فرهنگ و راستکاری و .... که حضوری رفتم و در نهایت من و همکارم یحیوی رو انتخاب کردیم اما این به منزله انتخاب 100% درست و کامل نیست. شاید اگر من با یه دکتر دیگه مثلا کامیابی عمل میکردم نتیجه بهتری داشتم .شاید هم بدتر. اما باز هم الان بینیم ایرادات خیلی کوچیکی داره که رو مخمه.