در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام و وقت به خیر دوستان... مرضی جان بله هم میشه از تامین گرفت هم از بیمه تکمیلی... دو روز پیش هزینه منو تامین ریخت ...490 هزار تومان... البته باید انحراف داشته باشی که یه ذره انحراف همه دارند...
نرگس عزیز... چه قدر لطف کردی که این متن نوشتی...خیلی آروم شدم..امیدوارم خداوند بهترینها رو سر راهت قرار بده... آره واقعا خودم میدونم باید صبور باشم.... هر جا هم میگم همه میگند هنوز دو ماهم نشده تو چطور قضاوت میکنی ؟ واقعا مهمترین دلیل انتخاب سجادیان این بود که میدونستم خراب نمیکنه ...مرسی دوستم
درود به همه nargess@: مبارک باشه :) بله ورم خیلی زمان میبره
موفق باشید
موفق باشید
به به نانالا جونی فدات ترمه جان چون خودم این روزا رو گذروندم کاملا درک میکنم ایشالا ورمای تو زودتر برن مرسی مانی ادمین خوب با تاپیک خوبت چقدر پارسال غر زدما
نرگس جان سلام، خوشحالم که از عملت راضی هستی والا من انتخابم سجادیان بود ولی با توجه به ورمایی که از بعد عملش دیدم پشیمون شدم اما اینم میدونم که دکتر خوبیه و بینیو خراب نمیکنه والا موندم چیکار کنم
نرگس مرضی جان ان شا ا.. بهترین نتیجه رو میگیری.. کمپرس یخ ، سوپ نرم ، آب کرفس و هویج ، آب آناناس ، قرص آناهیل ، نخندیدن تا یه هفته صحبت زیاد نکردن ، پای مرغ و پاچه و... اینا رو مد نظر داشته باش... ان شا ا.. که همه چیز عالیه... اصلا سخت نیست ..نگران نباش....
سلام نرگس جون خوشحالم که بعد از یکسال رضایتت رو میبینم . چون پارسال خیلی غر میزدی و نگران بودی راستی جدیداً قرص آناهیل دیگه پیدا نمیشه تو هیچ داروخونه ای
خواهش مرضی جان...عالی میشه... اصلا نگران نباش..من شب قبلش اینقدر الکی استرس داشتم که نگو.. من آدم ارومیم..شب قبلش یه دعوایی کردم با همسر که بیچاره داشت شاخ در میوورد..... ولی تو اصلا استرس نداشته باش... اصلا عمل سختی نیست..مهم مراقبت بعدشه که ان شا ا.. اونم عالی انجام میدید.. به خانواده بسپر نخندونند