2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095136 بازدید | 66696 پست
سلام و وقت به خیر دوستان... مرضی جان بله هم میشه از تامین گرفت هم از بیمه تکمیلی... دو روز پیش هزینه منو تامین ریخت ...490 هزار تومان... البته باید انحراف داشته باشی که یه ذره انحراف همه دارند...
.....be brave , even if you are not,pretend to be

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرگس عزیز... چه قدر لطف کردی که این متن نوشتی...خیلی آروم شدم..امیدوارم خداوند بهترینها رو سر راهت قرار بده... آره واقعا خودم میدونم باید صبور باشم.... هر جا هم میگم همه میگند هنوز دو ماهم نشده تو چطور قضاوت میکنی ؟ واقعا مهمترین دلیل انتخاب سجادیان این بود که میدونستم خراب نمیکنه ...مرسی دوستم
درود به همه nargess@: مبارک باشه :) بله ورم خیلی زمان میبره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
@لاریسا: حضور پررنگت منو شگفت زده کرد :)))
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
نرگس جان سلام، خوشحالم که از عملت راضی هستی والا من انتخابم سجادیان بود ولی با توجه به ورمایی که از بعد عملش دیدم پشیمون شدم اما اینم میدونم که دکتر خوبیه و بینیو خراب نمیکنه والا موندم چیکار کنم
فرشته نجاتم عشقم بود
نرگس مرضی جان ان شا ا.. بهترین نتیجه رو میگیری.. کمپرس یخ ، سوپ نرم ، آب کرفس و هویج ، آب آناناس ، قرص آناهیل ، نخندیدن تا یه هفته صحبت زیاد نکردن ، پای مرغ و پاچه و... اینا رو مد نظر داشته باش... ان شا ا.. که همه چیز عالیه... اصلا سخت نیست ..نگران نباش....
خواهش مرضی جان...عالی میشه... اصلا نگران نباش..من شب قبلش اینقدر الکی استرس داشتم که نگو.. من آدم ارومیم..شب قبلش یه دعوایی کردم با همسر که بیچاره داشت شاخ در میوورد..... ولی تو اصلا استرس نداشته باش... اصلا عمل سختی نیست..مهم مراقبت بعدشه که ان شا ا.. اونم عالی انجام میدید.. به خانواده بسپر نخندونند