2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095152 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من توی مطب کسی رو دیذم که مطب گردی خیلیییی کرده بود ...میگف یحیوی تو بینیاش خراب زیاد داره...ولی عالی هم زیاد داره.... ولی میگف من چندین جلسه از ابیانه هیییییچ خرابی ندیدم به نظرتون چقدر درسته؟
بهار خانم من اصلا مشکل تنفسی نداشتم .همکارمم نداره نورا جان من دوبار رفتم مطب سجادیان که هر دوبار پر از نمونه زنده بود.فقط از بینی خانم هاشمی خوشم اومد که فیلمشو تو اینستا گذاشته (با مقنعه ومانتو اداری) که اونم میگفت بینیم خیلی کم کار بود بیسش.منم تو لیستم اولین دکتر سجادیان بود بخاطر اینکه تو اینجا خیلی تعریفشو شنیده بودم.ولی نمونه هاش واقعا به دلم ننشست
سلام زهره خانم ببخشید یه سوال داشتم برای انحراف و گرفتن هزینه از بیمه چه مدارکی رو بردید ؟ اشکال نداره بعد عمل بریم ؟ منم انحراف کمی داریم نمیدونم بیمه میده یا نه
والا همسرم سه ماه بعداز عملم رفت بیمارستان وهزینه ها رو گرفت.به همراه گزارش عملم و و سیتی اسکنم برد بیمه تکمیلی (1100میلیون واریز کردند) هنوز تامین اجتماعی نبرده فک کنم اونام مبلغ کمی واریز کنن
دکتر مهدی احمدی متخصص وجراح گوش و حلق و بینی http://drmahmadi.com EMail: mehdahmadi@yahoo.com Facebook: Dr Mehdi Ahmadi Instagram: drahmadi 00989123802850Whatsapp : kik messengers: Mehdiahmadii با بیش از ٢٣ سال تجربه در جراحى بینى و صورت ، عضو جامعه جراحان بینى و سینوس اروپا و امریکا ، عضو اکادمى جراحان گوش و حلق و بینى امریکا ،پروتز،ژل،بوتاکس،جراحی بینی های گوشتی و استخوانی و ترمیمی بدون درد و خونریزی و کبودی.جراحی لوضه بدون بخیه یا rf جراحی زیبایی گوش انواع پروتز لب، گونه،چانه تهران ، تقاطع فرمانیه و پاسداران ، جنب برج آسمان ، پلاک 21 ، طبقه چهارم ، واحد 14 ، website : http://drmahmadi.com آدرس بیمارستان نیکان: تهران ، میدان اقدسیه ، خیابان اراج ، خیابان ٢٢ بهمن ، شماره ۶ Having ۲۳ year of experience in rhinoplasty and facial plastic surgery Dr Ahmadi works with a delicate touch and extra care to insure minimal nasal tissue damage that prevent bruising, swelling and pain after the nose job. Dr Ahmadi is a one of the active members of the European Rhinology society, American rhinology society, American academy of otolaryngology, head and neck surgery and Iranian rhinology society
سلام نمیدونم کسی منو یادشه یا میشناسه من پارسال با دکتر سحادیان بینیمو عمل کردم خدا رو شکر نسبت به بینی(بخونید 60ماغ) قبلیم خیلی خوب شده و از این بابت راضیم الان حرفهای ترمه جان رو خوندم یاد پارسال خودم افتادم بسی تو این صفحه غر زدم برید عقبتر میبینید البته پیشنهاد میکنم نبینید ترمه جان اگه این پست منو دیدی : بینی من پارسال به حدی ورم داشت و بزرگ بود چسبمو باز میکردم مثل سفره تو صورتم پهن میشد به مرور ورمش کم میشد اما متوجه نمیشدم که هی میگفتم پس چرا کوچک نمیشه حتما ورم نیس دیگه از یه وقتی به بعد بیخیالش شدم ولی الان عکسامو مقایسه میکنم میبینم کاملا نصف شده تازه بازم یه روزایی ورم میکنه و اینکه من بهت این اطمینان رو میدم پیش دکتری عمل کردی که مطمئنا خراب نمیکنه و انقدر با اخلاق و وجدان هستن که اگه مشکلی باشه رفع میکنه و در نهایت راضی میشی