در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
عرض کردم یه همکار آقا داشتم که چند سال قبل با دکتر عبدالمطلبی عمل کرده بود و از عملش و اقداماتی که دکتر بعد از جراحی براش انجام داده بود رازی بود.می تونید در موردش بیشتر تحقیق کنید و اینجا هم بفرمایید که میشه روش به عنوان یه گزینه برای جراحی فکر کرد یا نه.
Noonoosh عزیزم من یک بار رفتم که سه تا خانم اونجا بودن هر سه واقعا بینیاشون بزرگ بود بعد از عمل و فقط با یک خانم صحبت کردم که عکس قبل عملشونو که دیدم فرقی نداشت ،،، منم دیدم مطابق سلیقه ی من نیست برگشتم خونه و با کسی حرفی نزدم ، چون واقعا برام مهمه سایز بینیم کوچیکتر بشه
دوستان سلام صبحتون به خیر... عمل کرده ها خیلی مراقب ویروسس جدید سرماخوردگی باشید... من دیروز کلا توی تخت بودم ...فکر کنید سرماخوردگی با این وضعیت دماغ ! دیروز سرکار نیومدم و استراحت کردم...دوستان مراقب باشید... ساقی جان در خدمتم عزیزم جانم ؟
سلام بر همگی ، صبح زیباتون بخیر و شادی ترمه جونم ناراحت شدم از اینکه سرما خوردین ، انشاالله هر چه زودتر کسالت بر طرف بشه . راستی گلم شما ت ل گ ر ا م داری ؟ اگر دارید و از نظر شما مشکلی نیست من شمارم رو بدم چند تا سوال میخواستم خصوصی بپرسم .