2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095399 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرض کردم یه همکار آقا داشتم که چند سال قبل با دکتر عبدالمطلبی عمل کرده بود و از عملش و اقداماتی که دکتر بعد از جراحی براش انجام داده بود رازی بود.می تونید در موردش بیشتر تحقیق کنید و اینجا هم بفرمایید که میشه روش به عنوان یه گزینه برای جراحی فکر کرد یا نه.
Noonoosh عزیزم من یک بار رفتم که سه تا خانم اونجا بودن هر سه واقعا بینیاشون بزرگ بود بعد از عمل و فقط با یک خانم صحبت کردم که عکس قبل عملشونو که دیدم فرقی نداشت ،،، منم دیدم مطابق سلیقه ی من نیست برگشتم خونه و با کسی حرفی نزدم ، چون واقعا برام مهمه سایز بینیم کوچیکتر بشه
دوستان سلام صبحتون به خیر... عمل کرده ها خیلی مراقب ویروسس جدید سرماخوردگی باشید... من دیروز کلا توی تخت بودم ...فکر کنید سرماخوردگی با این وضعیت دماغ ! دیروز سرکار نیومدم و استراحت کردم...دوستان مراقب باشید... ساقی جان در خدمتم عزیزم جانم ؟
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام بر همگی ، صبح زیباتون بخیر و شادی ترمه جونم ناراحت شدم از اینکه سرما خوردین ، انشاالله هر چه زودتر کسالت بر طرف بشه . راستی گلم شما ت ل گ ر ا م داری ؟ اگر دارید و از نظر شما مشکلی نیست من شمارم رو بدم چند تا سوال میخواستم خصوصی بپرسم .