2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095399 بازدید | 66696 پست
کاش بیشتر درمورد دکترم تحقیق کرده بودم خیلی عجله کردم از زندگی کردن متنفر شدم دیگه مامانم بهم نگاه نمیکنه هیچکدوم از خونوادم بهم نگاه نمیکنن از بس زشت شدم حتی فرم چشمام هم عوض شده وحشتناک شدم تروخدا عمل نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان یه گروه ت ل گ ر ا م تشکیل دادم برای دوستان ترمیم بینی. لطفا هر کسی خواست پیام دوستی بده لینکشو براش بفرستم. به دوستانتونم خبر بدید شاید کسی مشکلی داشته باشه. اینطوری همه میتونن آنلاین و خیلی سریع با هم در ارتباط باشن و زودتر مشکلشون حل شه. به امید روزی که تمام دوستانی که میخوان بینیشونو ترمیم کنن از نتیجه عمل کاملا راضی باشن.
پریانکا من بهش گفتم یه بینی کاملا طبیعی میخوام فکر کنم خودش هم نفهمیده چیکار کرده روزی که رفتم ۳۰ دقیقه برام وقت مشاوره گذاشت کلی از کارش تعریف کرد هرچی هم گفتم قبول کردولی الان برعکس همش انجام داده جالب اینجاست من حتی نمیتونم بگم بینیم خراب کرده این دکتر بینی من نابود کرده صورتم یه حللت چندش آور پیدا کرده ۷ تومن هم ازام گرفته
سارا جون ایشالا که درست میشه میگن بعد چندماه کلا بینی عوض میشه برای من بینیمو کاملا طبیعی در اورده هیچکی نمی فهمه عمل شده من خیلی ایده ال گرا هستم و انتظار زیادی داشتم به خاطر همین حدود 60% راضی هستم ولی بقیه میگن بیشتره من امیدوارم بعد چندماه درصد رضایتم بیشتر بشه
 before i die i want to be happy and make others happy
دوستان برای جوین شدن به ت ل گ ر ا م جراحی ثانویه یا ترمیمی بینی لینک زیر رو کلیک کنید: http://secondarynosesurgery.blogfa.com دوستانی که مشکل برای جوین شدن به ت ل گ ر ا م رو دارن این روش رو امتحان کنید: اول از طریق سایت ت ل گ ر ا م وارد بخش login سایت بشین که اونجا با وارد کردن شماره موبایلتون و کدی که براتون اس ام اس میشه ت ل گ ر ا م نسخه وب براتون باز میشه بعد برید و لینکهایی رو که براتون ارسال کردم رو روش کلیک کنید تا به راحتی جوین بشین. https://web.t e l e g r a m.org/#/login دوستان ت ل گ ر ا م لینک بالا رو به هم چسبیده بنویسید تا بتونید بازش کنید.
عطیه جان سلام. من تا حالا 4، 5 بار مطب ابیانه رفتم چند ساعت نشستم. ابیانه رو واسه بینی های نسبتا کم کار و استخوانی گزینه خیلی خوبی می دونم. امیدوارم شما هم از نتیجه عملتون راضی باشید. من هنوز عمل نکردم، تو این مدت که همچنان به دنبال دکتر می گشتم، از دکتر کوچک زاده، همایون الهی و حسام جهاندیده هم خیلی تعریف شنیدم. می خواستم به مطب اینها هم سر بزنم بعد تصمیم بگیرم. آیا شما مطب هیچکدوم از این سه دکتر رفته بودین؟ ممنون می شم جواب سوالم رو بدین.