2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
سارا جان قبول کردم ممنون عطیه جان خدا کنه اینطوری که شما میگید باشه و احتیاجی به ترمیم نباشه چون بعد از عملم هم خودم و هم خونوادم خیلی سختی کشیدیم و فکر دوباره عمل کردن واقعا دیوونم میکنه
سلام به همه سال نو مبارک بچه ها ابیانه یه مشکلی داره از نظر من که خیلی هم مهمه نمی دونم نظرتون چیه هم تو سایت هم اینستا. دماغا قبل عملشون هم تقریبا همه استخونی هستن هم خیلی ایراد ندارن و وقتی تو هر دو اینطوریه عکسا و تعداد عکسا کمه در هر دو جا خوب به نظر من عجیبه یعنی خیلی عجیبه هر چند من سر می زنم به مطبش برای مشاوره....!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سال نو همگی مبارک عطیه جان * ممنونم از راهنماییعزیزم بینی من قسمت بالا استخونی و پایین گوشتی و دوست دارم بینمو طبیعی شیک عمل کنم مدل طبیعی ششششیک دوست دارم آیا دکار ابیانه میتونه بینی منو طبیعی شبک عمل کنه؟* و یا اینکه دکتر شهریار یحیوی میتونه همچین مدلی واسم عمل کنه؟* عطیه جان لطفا دوستیمو قبول کن.مرسی. عزیزم اگر میشه عکس قبل و بعد از عملت رو واسمون بزار.....
پسر زرنگ: نمیدونم تاحالا امتحان نکردم سروه جان : شما یه سر به مطب بزن متوجه میشی همه نوع بینی رو عمل میکنه چه استخونی چه گوشتی و نمیشه به عکس اکتفا کرد.نمونه های مطب از نمونه های اینستاگرامشم بهترن. ماری جون: خواهش میکنم.دقیقا طبیعی و شیک درمیاره.به نظرم حتما یه سر به مطبش بزن.من که با اولین باری که رفتم مطب باهاش وقت گرفتم.مطب یحیوی نرفتم ولی یکی دوتا نمونه ازش دیدم نپسندیدم.
عطیه جان مرسی لطف کردی عطیه جان هزینه عمل و بیمارستان دکتر ابیانه چقدر؟* هزینه عمل دکتر یحویی چقدر؟* حتما ی سر مطب دکتر ابیانه میزنم. فقط موندم دکتر یحویی مطبشو برم یا نه؟* دوسسسسستانی که با دکتر یحویی عمل کردین کار دکتر چطوره کار دکتر فانتزی یا نیمه فانتزی و یا طبیعی؟* هزینه دکتر ابیانه و دکتر یحویی رو لطفا بگید عطیه جان شما چندوقت عمل کردی؟*عزیزم دوستیمو لطفا قبول کن
بینی من روز به روز داره کوچیکتر میشه هیچ شکل خاصی هم نداره پرههای بالا پایین و غیر قرینه،روی بینیم انقد تراشیده که چسپیده به صورتم ،سوراخای بینیم تو هواست ،فاصله لب و بینیم هم خیلی زیاده کلا شکل آدم نیستم خیلی پشیمونم کا