2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095136 بازدید | 66696 پست
بچه ها وجود تامپون در خوش فرم شدن بینی تاثیر داره؟ من یه دکتر انتخاب کردم ازکاراش خوشم اومده ولی از تامپون استفاده نمیکنه واسه همین دو دل شدم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماه پیشونی جان نگران نباش وقتی از اول قوس بوه مطمن باش براثر ورم الان دیده نمیشه دکتر به من می گفت قوس دادم ولی من باور نمیکردم دقیقا منم میگفتم متل خط کش شده اما الان بعد دو ماه کم کم داره مشخص میشه میگن تا شش ماه نمیشه رو شکلش حساب کرد مطمئن باش از اول قوس داشته الانم داره کار خوبی میکنی حتما چسب رو خیس کن و بکن که پوستت رو نکشه
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
آیلین جان من بیشتر از رفتارش خوشم نیومد. و اینکه نوک بینی هاش همه نوک تیزه. حداقل اونایی که من دیدم اینطوری بود. من بینی ام اصلا کاری نداره این حرف رو هم ابیانه زد و هم میلانی و هر دو گفتن بینی ات فقط یه کم فرم می گیره و اصلا کار اضافه نداره. ابیانه اول با دست پس زد بعد با پا پیش کشید. اول منصرفم کرد بعد که بلند شدم داشتم می رفتم گفت حالا بذار واست پرونده تشکیل بدم فلان تایم هم وقتم خیلی آزاده واسه عمل. بعد گفتم چقدر می گیرید کلی من من کرد و چی بگم والا و این حرفا زد بعد یه جور با منت گفت واسه شما 5200 که هر کی ندونه انگار از همه چقدر می گیره . ایشون یه قیمت ثابت 5200 داره که ربطی به کار بینی نداره و از همه همونو می گیره. از اداشو فیلم بازی کردنش خوشم نیومد.
اتفاقا من نظرم با سحر بانو در مورد دکتر ابیانه کاملا متفاوته، من چندین بار مطبش رفتم و سر بینی ها کاملا گرده و واقعا تا حالا بینی خراب ازش ندیدم،کاملا تمیز و متقارن عمل میکنه ولی طبیعی کاره و برای بینی های استخونی عالیه به نظرم ولی برای گوشتی هاییکه میخوان خیلی سایز بینی کوچیک بشه مناسب نیست،باید بری فرم بینی ها رو خودتون ببنید که مورد پسندتون هست یا نه ،ولی خرابی نداره، معمولا هم بینی هاش بدون قوس هستن یا قوس خیلی کمی دارن و برای همه که ویزیت میشن هم پرونده تشکیل میده که هر زمان رفتید با همون قیمت که پرونده تشکیل دادید هزینه حساب میشه.
بچه ها لطفن کمک کنید من بینیم استخوانی و قوز داره با انحراف تقریبا شدید بین دکتر سجادیان و میلانی کدوم گزینه مناسب تری برای من هست با توجه به مشکلات بینیم که گفتم؟ خودم بیشتر کارای سجادیان رو دوست دارم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...