در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
ماه پیشونی جان نگران نباش وقتی از اول قوس بوه مطمن باش براثر ورم الان دیده نمیشه دکتر به من می گفت قوس دادم ولی من باور نمیکردم دقیقا منم میگفتم متل خط کش شده اما الان بعد دو ماه کم کم داره مشخص میشه میگن تا شش ماه نمیشه رو شکلش حساب کرد مطمئن باش از اول قوس داشته الانم داره کار خوبی میکنی حتما چسب رو خیس کن و بکن که پوستت رو نکشه
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
آیلین جان من بیشتر از رفتارش خوشم نیومد. و اینکه نوک بینی هاش همه نوک تیزه. حداقل اونایی که من دیدم اینطوری بود. من بینی ام اصلا کاری نداره این حرف رو هم ابیانه زد و هم میلانی و هر دو گفتن بینی ات فقط یه کم فرم می گیره و اصلا کار اضافه نداره. ابیانه اول با دست پس زد بعد با پا پیش کشید. اول منصرفم کرد بعد که بلند شدم داشتم می رفتم گفت حالا بذار واست پرونده تشکیل بدم فلان تایم هم وقتم خیلی آزاده واسه عمل. بعد گفتم چقدر می گیرید کلی من من کرد و چی بگم والا و این حرفا زد بعد یه جور با منت گفت واسه شما 5200 که هر کی ندونه انگار از همه چقدر می گیره . ایشون یه قیمت ثابت 5200 داره که ربطی به کار بینی نداره و از همه همونو می گیره. از اداشو فیلم بازی کردنش خوشم نیومد.
اتفاقا من نظرم با سحر بانو در مورد دکتر ابیانه کاملا متفاوته، من چندین بار مطبش رفتم و سر بینی ها کاملا گرده و واقعا تا حالا بینی خراب ازش ندیدم،کاملا تمیز و متقارن عمل میکنه ولی طبیعی کاره و برای بینی های استخونی عالیه به نظرم ولی برای گوشتی هاییکه میخوان خیلی سایز بینی کوچیک بشه مناسب نیست،باید بری فرم بینی ها رو خودتون ببنید که مورد پسندتون هست یا نه ،ولی خرابی نداره، معمولا هم بینی هاش بدون قوس هستن یا قوس خیلی کمی دارن و برای همه که ویزیت میشن هم پرونده تشکیل میده که هر زمان رفتید با همون قیمت که پرونده تشکیل دادید هزینه حساب میشه.
سلام دوستان بینی من بالاش استخونیه پایینش گوشتیه بین دوتا "دکتر کوهستانی و کوچک زاده" نمیدونم کدومو انتخاب کنم اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم اگه کمکم کنه
بچه ها لطفن کمک کنید من بینیم استخوانی و قوز داره با انحراف تقریبا شدید بین دکتر سجادیان و میلانی کدوم گزینه مناسب تری برای من هست با توجه به مشکلات بینیم که گفتم؟ خودم بیشتر کارای سجادیان رو دوست دارم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...