2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095050 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایلین جان راستکاری هم بجه ها رفته بودن. انکار دکتر بدی نیست.برادر یکی از بجه هام باهاش عمل کرده بود بینیش قشتک بود و متناسب با صورتش. ونیتا جان انکار تا سه هفته نمیشه به بهلو خوابید. از دکترت ببرس.
آقای مانی اگه میشه لطفا درباره دکتر سجادیان کمکم کنید ممنون میشم بینیم استخوانی و قوز دار با انحراف تقریبا شدید
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
سلااام ، آسمان ارغوانی از اطلاعات خوبت خیلیییی ممنونم ، اگه در مورد رضا ساریخانی و دکتر ناصر جوادی پروانه هم اطلاعاتی داری خیلیییی ممنون میشم که بگی ، یا اینکه اونجا از دوستان در مورد این دوتا دکتر هم سوال کنی ، بازم ازت ممنونم
سحر بانو جان من د با برای مشاوره پیش دکتر میلانی رفتم و برام از نیم رخ طراحی کردن.یکی ار آشناها پیش ایشون عمل کرده بود و راضی بود.وقت عملم تلفنی بود و منشی گفت یک هفته قبل آزمایشامو ببرم. نالالا جان به من گفت تقریبا 5.5 میشه هزینش البته من بینیم انحراف شدید داره. من خودم کارای استخونیشو بیشتر دوست دارم خیلی تمیز و صاف
سلنا جان ابیانه به من گفت بعد از عمل کسی نمیفهمه عمل کردی(اگه قبلا ندیده باشه)در این حد طبیعی یعنی.من خودم دوست داشتم یکم فانتزی باشه محدثه جان م میدونم ک 8.5 میگیره و طبیعی عمل میکنه