در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
Dr gholamreza ahmadi ham bacheha do se bar raftan az kare unam khosheshun umade. Ama amale ishun bastast va seneshun balast. Ama karashun be ghole dustan tabie shike
خواهش میکنم ایلین جان Yeki az bacheha binish ro ba abyane amal karde. Binish tamiz va shike. Ama vaghean bini ghable amalesh kheili kam kar bod. Be nazaram abyane baraye binihaye kheili kam kar khube. Kheili sayze bini ro tagheir nemide va faght bini ro saf va suf mikone.
Sazgar ham be gofteye dustan ke matabesh raftan hame jur bini dare. Sayz ro motenaseb ba bini kam mikone. Khode dr kheili etemad benafs dare. Inam begam dr aslan babe meile man nist. Man matabesh naraftam.va faghat naghle ghol kardam.
ایلین جان راستکاری هم بجه ها رفته بودن. انکار دکتر بدی نیست.برادر یکی از بجه هام باهاش عمل کرده بود بینیش قشتک بود و متناسب با صورتش. ونیتا جان انکار تا سه هفته نمیشه به بهلو خوابید. از دکترت ببرس.
سلااام ، آسمان ارغوانی از اطلاعات خوبت خیلیییی ممنونم ، اگه در مورد رضا ساریخانی و دکتر ناصر جوادی پروانه هم اطلاعاتی داری خیلیییی ممنون میشم که بگی ، یا اینکه اونجا از دوستان در مورد این دوتا دکتر هم سوال کنی ، بازم ازت ممنونم
سحر بانو جان من د با برای مشاوره پیش دکتر میلانی رفتم و برام از نیم رخ طراحی کردن.یکی ار آشناها پیش ایشون عمل کرده بود و راضی بود.وقت عملم تلفنی بود و منشی گفت یک هفته قبل آزمایشامو ببرم. نالالا جان به من گفت تقریبا 5.5 میشه هزینش البته من بینیم انحراف شدید داره. من خودم کارای استخونیشو بیشتر دوست دارم خیلی تمیز و صاف
سلنا جان ابیانه به من گفت بعد از عمل کسی نمیفهمه عمل کردی(اگه قبلا ندیده باشه)در این حد طبیعی یعنی.من خودم دوست داشتم یکم فانتزی باشه محدثه جان م میدونم ک 8.5 میگیره و طبیعی عمل میکنه