2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095207 بازدید | 66696 پست
سانازی و سحر بانو یه سوال ازتون داشتم دکتر میلانی برای بینی استخوانی خوبه؟ هزینه رو چقدر بهتون گفت دکتر میلانی؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان میخواستم نظر همتون رو راجب به دکتر دینی و دمتر ابیانه بدونم ، لطفا هر کی هر چی از این دو دکتر میدونه بهم بگه ، ممنون میشم ، آقای مانی ، آلما جون و بقیه دوستان منتظر نظراتون هستم..
ونیتای عزیز مبارک باشه بعد هم تازه اول راه هستی این مسایل همه عادیه و فقط با صبر و خونسردی حل میشه ضمنا خودت رو عم با کسی مقایسه نکن تو دوره نقاهت بعد از عمل چون علاوه بر اینکه فیزیولوژی بدن هر کس یه جوره نوع کارهایی که دکتر برای عمل هر کس نباز هست انجام بده هم متفاوته،،، پس صبور باش خانومم که همه این روزها میگذره!!!
درد من حصار برکه نیست.درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است.
مرسی مامان ملی راستی یه سوال دیگه شنبه باید برم قالبو لوله رو در بیارم درآوردن لوله درد داره؟ بینیم الان از زیره قالب خیلی کوتاه شده قالبم بر داره خوب میشه یا همین مدلی می‌مونه؟
نه گلم درد نداره،، یه لحظه است تا به خودت بیایی دکتر سریع برات درشون میذاره نگران فرم بینیت هم نباش از حالا به بعد هر روز یکجور هستش،،، بهش فکر نکن اصلا،،، فعلا فقط سعی کن به خودت برسی و عوارض عمل و بیهوشی رو از بدنت بیرون کنی،،، فرم بینیت 6ماه تا یکسال دیگه مشخص میشه گلم!!
درد من حصار برکه نیست.درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است.
سلام سلام دوستان اینجا کسی از کةر های یزدانفر خبر داره کسی پیشه ایندکتر عمل کرده؟؟؟اگر عمل کرده ممنون میشم عکس بینی برام به ایمیلم ارساى کنه من چندتا از صفحات اؤن تایپک رو خوندم اما چیزی در باره دکتر یزدانفر نوشته نشوده بود یا حداقل من توی اون صفحاتی که خوندم نبود ممزون میشم کمکم کنیدلطفا از سبک عملش و هزینه عمل هم بگید این ایمیلمmohebbi_iran@yahoo.com