در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
ببین زهره جان بینی منم مثل تو است ، استخوانی و کم کار یه طرف بینیم هم از داخل یه انحراف کوچولو داره که خیلی محسوس نیست ، ولی با این حال خیلیی استرس دارم ، با اینکه باید توی دی حتما عمل کنم اما دارم سعی میکنم آرامش خودم را حفظ کنم و عجله هم نکنم تا بتونم تصمیم درست واسه انتخاب دکتر بگیرم ، تو هم باید آرامش داشته باشی و تصمیم درست را بگیری..
ببین زهره جان کارای دکتر کوهستانی را هم دیدی یا نه؟ من مطبش نرفتم اما تو سایتش عکس های عملش را که دیدم خوشم اومد فکر میکنم واسه مدل بینی های ما خوب باشه ، اونم یه نگاهی بکن ، اما اگه بازم دلت پیش سجادی شک نکن و برو پیش همون عمل کن ، توکل بر خدا...
زهره جان به نظرم رو یحیوی شک نکن من 3 بار رفتم مطبش نمونه دیدم و دوستم باهاش عمل کرده عالیه مشاوره کردم باهاش چون نیمه فانتزی میخوام قبولی نکرد شگفت فقط طبیعی عمل میکنم نمیدونم چرا قبولم نکرد فردا با کوهستانی عمل دارم ولی دلم پیشه یحیویه
دوست منم با یحیوی عمل کرده واقعا خوب شده زمان به عقب برمیگشت منم باهاش عمل میکردم این دوستم آنقدر بینی اش بزرگ بود هیچ دکتری قبولش نکرد از جمله کلانتر هرمزی
ممنون از دلگرمی و راهنماییتون راستشو بخاین بهش اطمینان 100 درصدی دارم ولی چندبار رفتم مطبش نفهمیدم سبکش چیه؟؟؟؟؟ مثلا کامیابی رو که رفتم همه دماغا تو یه سبک بودن ولی کارای یحیو ی رو نمیشه فهمید تو چه سبکیه دیروز رفتم آتلیه و عکسمم انداختم . اخلاق دکتر رو خیلی دوست دارم و خیلی اطمینان میده به آدم
راستی دیروز که از اتلیه اومدم بیرون .تو تاکسی یه خانم چسبی رو دیدم و ازش اطلاعات گرفتم با دکتر محرابی عملیده بود. به همراه 4 تا از فامیلاشون رفتن آمل عمل کردن و راضی بود. 2ماه بود که عمل کرده بود. گفت تهران 5.5 میگیره ولی آمل 4.5 میگیره گفت چن تا از فامیلا قبلا باهاش عملیده بودن که گوشتیا خوب در نیومده ولی استخونیا رو خوب درآورده البته محرابی تو لیست حذفیای من بود .ولی نمونه دیروزیش خیلی خوب بودو گفت حتما از دکترم بخام گوشه های بینیمو (گوشه پره) رو کنج بده تا قشنگ دربیاد
این ترشحات عادیه چون بینیت الان ورم داره توش هم پر از لخته خونه من یادمه یه بار رفتم دکتر با یه دستگاهی مثل ساکشن همه لخته خونا رو دراورد بعد از اون راحت شدم
سانازی خانم من هم می خوام 5 شنبه آزمایشام رو ببرم پیش دکتر میلانی و واسه عمل وقت بگیرم. احتمالا آخر این ماه یا اوایل دی. می شه بگی قبل از ست کردن عمل آخرین هماهنگی هات با دکتر چی بود؟ منظورم اینه که کاملا باهاش قطعی کردی چی می خوای و اینکه روی عکس هایی که از طب نگار گرفتی دوباره برات کاری انجام داد نشونت بده؟؟؟ چون من نمی دونم 5 شنبه که رفتم پیشش چی باید بگم و از چه چیزایی اطمینان پیدا کنم.بقیه دوستانی هم که عمل کردن ممنون می شم بهم بگن در آخر از چه چیزایی مطمئن بشم و چیا رو با دکتر چک نهایی کنم
خانوما من برای اولین باره که میام این تاپیک. میخوام بدونم اینجا کسی بوده که با دکتر ابیانی عمل کنه و بعدش واقعا راضی باشه؟ یا کسی بوده واقعا ناراضی باشه؟