2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
ﺩﻛﺘﺮ ﺑﻼﺟﻲ ﺩﻛﺘﺮ ﻣﻨﺎﻓﻲ ﺩﻛﺘﺮ ﺻﺤﺮاﻳﻲ و ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ ﺗﻮ ﻧﻆﺮﻣﻪ و ﻣﻲ ﺭﻡ ﻣﻂﺒﺸﻮﻥ ﻭﻟﻲ ﻣﻲ ﺧﻮاﻡ ﻗﺒﻠﺶ اﮔﻪ ﻛﺴﻲ ﺗﺠﺮﺑﻪ اﻱ ﺩاﺭﻩ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻲ ﺷﻢ اﺯﺗﻮﻥ
سلام عزیزم خیلی خوش امدی به نظرم روی صحرایی یه تجدید نظری کن کار خراب خیلی دادره من خودم یه نمونه افتضاح ازش دیدم یزدانفر 8.5 میکگره اصلا به پره ها دست نمیزنه کارش خیلی تمیزه ولی من یه نفرو دیدم که بینیش قوز دراورده خیلی بدجور.بلاجی به تنفساشون دقت کن اگر اوکی بود دکتر خوبییییه.منافی نرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی اقامانی چندروز پیش شما درباره ی دکتر صحرایی گفته بودید که کارش خوبه ولی هرکی تفکرش اروپایی انتخابش کنه می خواستم ازتون بپرسم منظورتون چیه ؟ دکترصحرایی رودوستم به من معرفی کرده وبینی اون رودکتر خیلی قشنگ وتمیز دراورده ومشکل تنفسی هم اصلا نداره حالا خواهشا منو راهنمایی کنید که ایا دکتر کم ریسکی هست یا نه؟
ممنون جوجینای عزیز که اطلاعاتت رو گذاشتی بلاخره تصمیمت با کیه که عمل کنی؟؟؟؟؟ من امروز دارم میرم یحیوی هرچند بودجم نمیرسه به قیمتش فردا هم به امید خدا میرم امید ابراهیمی و میلانی یه جورایی تصمیم گرفته بودم با کامیابی عمل کنم اما به توصیه مانی ، میخام مطب ابراهیمی و میلانی و یحیوی و دینی رو هم برم
جوجینای عزیز من شرح مطب گردیمو تو پیجای قبلی گذاشتم پیش سجادیان و فرهنگ و راستکاری و کامیابی رفتم که کارای کامیابی رو پسندیدم حالا میشه با توجه به تجربیاتت کمکم کنی و یه گلچین از دکترای خوب تا قیمت 5-6 میلیون رو بدی وقتم کمه و میخام تا یه ماه دیگه عمل کنم
من 8 ماهه بینیمو عمل کردم اما نوکه بینیم به شدت افتادگی پیدا کرده خیلی ناراحتم اعصابم خورده این همه به دکترم سفارش کردم آخرشم شد این
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
سلام ، جوجینای عزیز خیلییییییی ازت ممنونم که اطلاعاتت را در اختیار دیگران هم قرار میدی ، منم مثل زهره جون واقعا عجله دارم و دی ماه حتما باید عمل کنم ولی هنوز قطعی را انتخاب نکردم و بودجه ام 5 تا 6 است ولی فعلا دکتر ناصر جوادی پروانه و دکتر رضا ساریخانی مد نظرم است ، راجب دکترمراجبمدو دکتر اطلاعی داری ؟ممنون میشم منو هم. اهنمایی کنید..
درود به همه: نگین: قیصری هزینش خیلی بالاست با هزینه پایین تر میتونی دکتر بهتر پیدا کنی ، نادریان هم طبیعی داره هم فانتزی اما بیشتر فانتزیه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
دوستان خوبم لطف کنید برای خودتون لیست داشته باشید وقت بزارید مطبای مختلف برید به نظرات من و سایر دوستان بسنده نکنید دوستان لطف و محبت می کنند که نظراتشون رو میزارن اما از مطب گردی عافل نشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
من سال 87 پیش منافی عمل کردم بیمارستان فاطمه زهرا توو یوسف آباد 1500 شد هزینم همه اوایل میگفتن عالیه 2 سال بعدش نوک بینیم افتاد الانم درازه بینیم استخونی بود و انحراف داشت از زیر فقط باز کرده جای بخیه مشخص نیست ولی خودم اصلاً راضی نیستم