2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها نظرتون درباره دکتر رضا محسنیان چیه؟عکسای اینستاش که فوق العاده ست آقای مانی شما دکتر رضا محسنیان رو میشناسید؟تخصصشون دقیقا چیه؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
سلام مهسا جون ، اینقد دکتر زیاده که آدم تو انتخابشون گیج میشه ، من مثل تو دنبال یه دکتر خوبم برا عمل چون بینیم قوز داره و دوس دارم تا قبل نامزدیم درس شه ، اگه دکتری که میخوامو پیدا کنم بهت معرفی میکنم
واقعا انتخاب دکتر خیلی کار سختیه من هنوز بین این دکترا مرددم خلج-محسنیان-قارونی-میلانی کارای محسنیان قشنگه ولی چون من انحراف تقریبا شدید دارم باید پیش دکتر گوش حلق بینی برم این جوی خیالم راحت تره
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
دوستان اینجا خیلی خلوت شده خواهش میکنم اگر اطلاعاتی در اختیار دیگر دوستان هم بذارید تنبلی نکنید. اطلاعات من: میلانی هفته پیش مطبش بودم نسبت به قیمتش خوبه 5 میگیره تو حد محبی هست بینی کج نداشت خراب هم نداشت تنفس ها اوکی بودن عکس ازت میگیره رایگان طراحی میکنه. محسنیان من هم از کراراش خوشم میاد ولی نمونه ندیدم خلج میگن خوب نیست مری جان کلینیک اتریسا بالاتر از پل همت اشرفی اصفهانی خیلی خوبه سجادیان من دو نمونه دیدم ارتفاعو خوب نگرفته و بزرگه یعنی کاراش کمی بزرگه سازگار بعضی کاراش خوبه ولی بینی کج و بد هم ازش دیدم غلامرضا احمدی به نظرم کاراش مناسب صورت با نوک تقریبا گرد من کارشو خیلی پسندیدم غلامرضا صفایی هم کاراش نیمه فانزی من پسندیدم ولی سه سال در مطب نیست عید میره امریکا فرهنگ کاراش طبیعی و خوب بود فقط دستش به قوس نمیره چون دوتا رو قوس خوب داده بود اما کمی کج شده بودن حجت دوتا کج تو مطبش دیدم و بینیارو ظریف و شیک در میاره مشکل تنفسی هم بعضیا داشتن کوچ زاده علی رقم تعریفا من از کراش خوشم نیامد سه نفرو خیلی کوچیک کرده بود بینیاشونو یه نفر دیگه بینیش دراز و سرسره بی ریخت بود یه نفرم شدیدا مشکل تنفسی داشت میگفت اگر همزمان حرف بزنم و غذا بخورم ابروم میره در مجلس محبی کارش طبیعی خوب بود ولی من از نوک بینی دو نفر اصلا خوشم نیامد بقیه چهار نفر خوب بودن کامیابی:به نظرم کارش در نیمه فانتزی ها خوبه من از کاراش خوشم میاد بلاجی :کاراش طبیعی وشیک بود ولی دو نفر بعد سه ماه فس فس بینیشون رو می شنیدم
ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﻪ ﺟﻤﻌﺘﻮﻥ ﭘﻴﻮﺳﺘﻢ ﺑﻠﻪ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﻭاﺭﺩﻡ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﺧﻠﻮﺕ ﺷﺪﻩ ﻣﻂﺐ ﻛﻼﻧﺘﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﭘﻴﺶ ﺑﻌﺪ اﺯ 9 ﻣﺎﻩ ﻛﻪ ﻭﻗﺖ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻛﻲ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻴﻨﻲ ﻫﺎﺵ ﻃﺒﻴﻌﻴﻪ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺑﺪﻭﻥ ﭼﺴﺐ ﺩﻳﺪﻡ ﻳﻜﻲ ﺳﺎﻝ 88ﻋﻤﻠﻴﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﺎ اﻳﻨﻜﻪ اﺳﺘﺨﻮﻧﻲ ﻫﻢ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﻲ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺑﻮﺩ اﺯ ﺳﺮ ﺑﻴﻨﻲ اﺯ ﮔﺮﺩﻱ ﻧﻮﻙ ﺑﻴﻨﻲ ﻛﻪ ﻋﻤﻠﻴﻪ اﻭﻥ ﻳﻜﻲ ﻫﻢ ﺳﻪ ﻣﺎﻩ ﺑﻮﺩ اﻳﻨﻘﺪﺭ ﺳﺮﺵ ﺑﺎﻻ ﺑﻮﺩ ﺧﻮﺩﺵ ﮔﻔﺖ ﺗﺎﺯﻩ اﻭﻟﺶ ﻋﻴﻦ ﺧﻮﻙ ﺑﻮﺩﻡ ﺣﺎﻻ ﻣﺎ ﺑﺎﻳﺪ 9 ﻣﺎﻩ ﺗﻮ ﻧﻮﺑﺖ ﺑﺎﺷﻴﻢ 7 8 ﻣﺎﻩ ﻫﻢ ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﻢ ﺳﺮﺵ ﺑﻴﺎﺩ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﺁاااااااااااﻳﺎ ﺧﻼﺻﻪ اﻭﻧﻢ ﺗﺎﺑﻠﻮﻫﺎﻱ ﻋﻤﻠﻲ ﺑﻮﺩ ﻣﻂﺐ ﭘﺮ اﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻱ ﻣﺸﻜﻞ ﺩاﺭ ﺑﻮﺩ ﻣﻦ اﺣﺴﺎﺱ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ ﺑﺮا ﻫﻤﻮﻥ ﻛﺎﺭﺵ ﺧﻮﺑﻪ ﻭﻟﻲ ﺣﺎﻻ ﭘﻴﺶ ﻛﻲ ﻫﻤﻪ ﻛﻨﻢ ﻛﻪ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﻟﻲ ﺷﻴﻚ ﻫﻢ ﺑﺎﺷﻪ ﺳﺮ ﺑﻴﻨﻲ ﺭﻭ ﺟﻤﻊ ﻛﻨﻪ ﻭﻟﻲ ﻧﻪ ﺧﻴﻠﻲ