2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094959 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الیکا جان بیتگی به خودت داره و سلیقت و هزینه ای که می خوای خرج کنی من میخوام بیام عمل کنم چون هم میخوام کوچیک بشه هم فرم بینیم عوض بشه اینجا دوستام عمل کردن اصلا بینی با قبل بعدش هیچ تغییری نداشت من نمیدونم کجا میخوای مهاجرت کنی ولی تو امریکا هزینه عمل بینی 10 هزار دلار که واقعا نمیارزه شما با 2 یا 3 هزار دلار میتونی تو ایران پیش یه دکتر خوب بری بازم میگم بستگی به خودت داره و سلیقت و چیزی که از بینیت میخوای مثلا من نیمه فانتزی مایل به طبیعی میخوام بدون خط پره و تیغه مقل بینی های هالیوودی اینجا فقط رفع عیوب میکنن اونم نامحسوس
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
بچه ها من سایت دکتر سجادیانو دیدم کاراش خیلی طبیعی و خوب بودن و طبیعی بودن به نطر من خیلی معیار مهمیه سه رخ و نیم رخا عالی اما تمام رخا اغلب کجی داره پره ها بالا پایینه البته من نمونه زنده ندیدم هنوز فاطمه جون شما رفتی مطبش نظرتون چیه؟
Nanazi جون، ممنون از پیامت گلم.راستش من دارم میرم هلند و تا جایی که اطلاع دارم اونجا هم خیلی قبل و بعد عمل تغییری نمیکنه.من بینیم نیمه استخونی غضروفیه و در مورد هزینش زیاد مشکلی ندارم اما خب دکتری که کارش خوب باشه و هزینش هم مناسب باشه مسلما جز گزینه های اصلی هر فردی به حساب میاد.گلم من هم دقیقا بینیم میخام نه فانتزی باشه و نه خیلی طبیعی و بی حالت.همون طبیعی با یه حالت ملایمجوری که زیاد دیده نشه عمل شده و روی بینیم خط خطی نشه.تو این سایت به لطف دوستان با خیلی از دکترای جدید اشنا شدم.شما پیش کدوم دکترا ویزیت شدی؟ و کار کدوم رو پسندیدی؟ منتظر جوابت هستم عزیزم.ممنون
الیکا جان من ایران نیستم قبلنا نظرم رو سامی بود بعد سامی خط زدم الان رسیدم به کامیابی اتوسا ضیغمی حسینی اقدام دلاور که اینارو هم باید برم خودم از نزدیک ببینم 11 تا دکتر تو لیستم هست باید تک تن برم مطب گردی بینی من استخونی با نوک غضروفی و افتاده که 70 درصد مشکلش نوک بینیمه من شدیدا اصرار دارم بینیم کوچیک شه و نوکش مکعبی بشه فعلا نظرم رو این چندتا دکتره ضیغمی هم اگه کسی چیزی ازش میدونه بگه لطفا
نگین بانو منیر جام مرسی خطشون زدم دکتر زیاد داشتم نمیدونستم کدوم خوب بود کدوم بد خدا خیرتون بده یه چندتا دکترم هستن بچه ها بگید کدوم خوب نیست خط بزنم