2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094956 بازدید | 66696 پست
راستی اخلاق دکتر چجوریه؟ من یه خورده کم رو هستم. اگه طرف بد اخلاق باشه یا عنق نمیتونم انتظاراتمو بگم اونوقت مامانم شروع میکنه انتظارات خودشو میگه بعدش کلاهمون (من و مامانم) میره توهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دوستی پرسیده بودن راجع به اقدامات قبل از عمل دکتر یحیوی به من گفت یک هفته قیل از عمل روزی یک عدد قرص جوشان ویتامین c ودو عدد کپسول آناهیل بخورم و به علت کم خونیم 10 روز قبلش اگر تونستی قرص آهن و اون دوتا قرص اول رو تا 7 روز بعد از عمل هم بخورم
سلام به خانوم ها و اقایون با تجربه. من هم مثل خیلی ها الان تصمیم به عمل دارم. و دنبال یه دکتر خوب و با تجربه میگردم. مشکلم انحراف بینی هست. و بینی ام تقریبا استخوانی هست. فقط میخام مشکل تنفسی خفیفم حل بشه و ظاهر صاف پیدا کنه و دست به هیچی از بینی نزنه. تعریف دکتر سازگار رو شنیدم. لطفا هر کسی که پیامم رو میخونه هر دکتری که نهایتا به این نتیجه رسیده که دکتر خوب و ایدئالی برای عمل هست رو معرفی کنه.
اره دیگه اگر من بخوام بینیم رو عمل کنم اول باید اقدام کنم برای نوبت بعد پول جمع کردن. یکی از گزینه های منم هست و بشارتی و مفرد هم هستن ... بینی من گوشتی نازکه با قوز و افتادگی بعد فانتزی و قوسدار و باریک نمیخوام
سلام. من امروز مطب دکتر حمیدرضا نوری رفتم. مطب خلوت بود. 2تا نمونه دیدم یکی 2هفته از عملش گذشته بود و فوق العاده بینیش شیکو قشنگ بود اومده بود چسب بزنه. نه جای بخیه مشخص بود .گفت کبودیش بعد عمل خیلی کم بوده ولی امروز اصلا کبودی نداشت خیلیم راضی بود.
نمونه ی دوم هم 10روز از عملش گذشته بود.چسب داشت ولی بازم مشخص بود خوب شده .هر 2نمونه استخونی بودن نوبت من و خواهرم شد و رفتیم پیش دکتر. من خیلی استرس داشتم و اولین مطب گردیم بود.خیلی از حرفام یادم رفت بهم گفت سر بینیت گوشتیه و 20 - 30 % میتونم جمعش کنم . نمونه های گوشتیه سایتش خیلی خوبو طبیعی بودن.
ما هم برای 18 مرداد باهاشون وقت عمل گرفتیم. هر 2 تو یک روز عمل کنیم بهتره یا من بعد از اینکه خواهرم چسب بینیشو برداشت عمل کنم؟ بینی من گوشتی و بینی خواهرم گوشتی استخونیه.دکتر گفت خواهرم بیشتر از من تغییر میکنه.حالا من چیکار کنم؟؟