2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095404 بازدید | 66696 پست
ممنون هانا جان حتما میذارم چشم فقط من عمل سوممه خیلی خیلی زوده واسه قضاوت شدن من با دکترمم صحبت کردم گفت عجله نکن خیلی از اینی ک هست تغییر میکنی
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مل مل جون .من بعد از شما عضو شدم و تموم صفحات رو خوندم و بخاطر تموم اتفاقاتی که برات افتاده بود خیلی ناراحت شدم و همش فکر میکردم برای دختر این خیلی سنگینه ولی الان خیلی خیلی خیلی خوشحالم که دکترت نظرتو جلب کرده و مطمئن باش که بهترم میشی مبارکت باشه عزیز دلم
رسپینا جووون شما بلاخره رتوش انجام دادی؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
ممنون الین جون .... واقعا دست دکتر امیری زاد درد نکنه ممنون دانش عزیز ان شاءالله و امید به خدا . تا اینجا خدا خواست ک شد و دعای شماها . بازم امیددارم .
عزیزم رسپیما جان ممنون خیلی لطف داری عزیزم ان شاءالله شماهم نتیجه دلخواهت بشه از ته دل میگم الینامو جان غضروفی با یه شکستگی در اثر تصادف روی تیغه و انحراف عمل اول و دوم منجر ب از بین رفتن تنفس و سوراخ های بینی و ظاهرم شد در اولین موقعیت مناسب عکس میذارم قبل و بعد عمل اول و دوممو گذاشته بودم ص 1830یا1870یادم نیست
مل مل هربار اومدم نی نی سایت به امید اینکه اومده باشی اومدم چقدر خوشحالمممم چقدر خوبه اومدیو راضی هستی توروخدا عکس بده هرجوری هست قبول داریم و میدونم چقدر دیگه خوب میشه
................................ ....... ............................... ..... ...............
ترمه جان که از کار مفرد پرسیده بودی جراح پلاستیک هم انحراف عمل میکنه هم شکستشگی فقط اینطور نیست که رو پوست بینی مسلط باشه یک دکتر برای جرای روی یک اندام باید تمام ساختار و اجزای اندام رو ریز به ریز بدونه و بتونه باهاش کار کنه و روش جراحی انجام بده من خودم انحراف به سمت راست داشتم قوز داشتم خدا رو شکر خیلیم خوب رفع شده الان نفسم روونتر شده نگران این چیزا نباشید هم گوش و حلق هم فوق تخصص پلاستیک هم جراح عمومی از پس انحراف و شکستگی بینی برمیاد