در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام مل مل جون .من بعد از شما عضو شدم و تموم صفحات رو خوندم و بخاطر تموم اتفاقاتی که برات افتاده بود خیلی ناراحت شدم و همش فکر میکردم برای دختر این خیلی سنگینه ولی الان خیلی خیلی خیلی خوشحالم که دکترت نظرتو جلب کرده و مطمئن باش که بهترم میشی مبارکت باشه عزیز دلم
ممنون الین جون .... واقعا دست دکتر امیری زاد درد نکنه ممنون دانش عزیز ان شاءالله و امید به خدا . تا اینجا خدا خواست ک شد و دعای شماها . بازم امیددارم .
عزیزم رسپیما جان ممنون خیلی لطف داری عزیزم ان شاءالله شماهم نتیجه دلخواهت بشه از ته دل میگم الینامو جان غضروفی با یه شکستگی در اثر تصادف روی تیغه و انحراف عمل اول و دوم منجر ب از بین رفتن تنفس و سوراخ های بینی و ظاهرم شد در اولین موقعیت مناسب عکس میذارم قبل و بعد عمل اول و دوممو گذاشته بودم ص 1830یا1870یادم نیست
مل مل هربار اومدم نی نی سایت به امید اینکه اومده باشی اومدم چقدر خوشحالمممم چقدر خوبه اومدیو راضی هستی توروخدا عکس بده هرجوری هست قبول داریم و میدونم چقدر دیگه خوب میشه ................................ ....... ............................... ..... ............... ترمه جان که از کار مفرد پرسیده بودی جراح پلاستیک هم انحراف عمل میکنه هم شکستشگی فقط اینطور نیست که رو پوست بینی مسلط باشه یک دکتر برای جرای روی یک اندام باید تمام ساختار و اجزای اندام رو ریز به ریز بدونه و بتونه باهاش کار کنه و روش جراحی انجام بده من خودم انحراف به سمت راست داشتم قوز داشتم خدا رو شکر خیلیم خوب رفع شده الان نفسم روونتر شده نگران این چیزا نباشید هم گوش و حلق هم فوق تخصص پلاستیک هم جراح عمومی از پس انحراف و شکستگی بینی برمیاد