در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
من اینجا خیلی سخته برام عکس بزارم بعدشم دوستایی که میگن عکس بزار من تو تلگرام گذاشتم عکسمو همه گفتن خیلی زوده برای اظهارنظر همین حالا چسبم رو که برداشتم ختما می زارم
سلااااااااااااام بچه ها منم اومدم.... همگی بینی های جدید مبارکه برای کسانیکه آسیب دیدن واقعا متاسفم و اگر ک دوستان احتیاج ب ترمیم دارن و لز لحاظ هزینه مشکلی نیست توصیه میکنم ب دکتر سید جواد امیری زاد یه سری بزنید کیا هستن اینجا؟ تا همین الان داشتم پیاماتونومیخوندم
واقعا برای دکتر امیری زاد خیر دنیا و آخرت رو آرزو میکنم و از خدا میخوام همیشه سلامت و موفق و پیروز باشه نفس کشیدن بعد دو سال عین یه تولد دوبارست ک دلت نمیخواد از اون لحظه ب هیچ چیز دیگه ای فکر کنی
واقعا برداشتن غضروف از دنده دردناکه ب حدی ک تا دو سه روز اول من فقط میگفتم خدایا یا این درد رو ازم بگیر یا آخرین نفسم رو بذار بکشم اما حالا خیلی بهترم اما دندست دیگه هنوز درد داره توعطسه چرخیدن فرمون چرخوندن بعضی وقتا پاشدن...گ
همش نگران گوشم بودم و باهاش وداع میکردم بعد از کشیدن بخیه هیشکس نمیفهمه جفت گوشامو یه تیکه بریده دکتر واسه پیوند پایه بینیم حتی تا روزی ک بخیه گوشمو بکشه نمبیدونستم کوشم داخلش ک بخیه خورده غضروف گرفته دکتر .... درضمن فکر میکردم فقط از تو بخیه خورده نگو از بیرونم دوخته بود
بچه ها هر کدوممون بعد عمل ممکنه از گفته هامون فرض کنید از دکترمون بت ساختیم شاید اینطور ب نظر بیاد اما منو الین جون و نگارین جون دیدن میتونید نظرشونو بپرسید واقعا برای قضاوت زوده اما من با این حال راضی ام خصوصا اینکه هیچ کدوم از دکترهایی ک رفتم امیدی برای رضایت ب من نمیدادن