2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
و مهسا جون یه چیز دیگه تو کارای دکتر سجادیان من ناقرینگی بعد چند سال و تو 2 مورد دیدم ، یکی تو سایت خودشون ، دیگری ام از دوستام بودن ، یا اینجا هم یه نمونه بود که کارشون به رتوش کشیده بود، خلاصه عمل یه چیز شانسیه، خیلی نباید همه ی ایرادات رو به دکتر وارد کرد ، بلاخره وقتی تصمیم میگیری یعنی ریسکشو قبول کردی دیگه!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
فرنازی جان من دیگه فکر نکنم عمل کنم دکتری که طبیعی وظریف عمل کنه هم پیدا نکردم دکتر ربیعی هم بینی خیلی کوتاه کرده بود که من دوست ندارم دکتر خسروی نژاد هم وقت بهم نداد دکتر مصباحی هم اصلا قبول ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من آدم عمل کرد تا یه سال اینورا نباید بیاد خخخخخخ
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
بچه ها شماهایی که ناراضی هستین چرا عکس قبل و بعد نمیذارین؟! مثلا من این داستان افتادگی رو خیلی شنیدم ولی تا حالا یه عکسم از هیچ نمونه ای ندیدم ، مثلا الان دارم یحیوی رو از لیستم خط میزنم ولی ابدا همچین مسئله ای رو ندیدم شاید شما هم از روی شنیده هاتون وسواس شدین خب!
وارد یکی از سایت های مخصوص آپلود عکس بشید ، عکس رو آپلود کنید و لینکشو اینجا قرار بدین چاوندار جون
سلام دوستای گلم.من با توجه به تعریفایی که خوندم و چند نمونه کار ک تو نت دیدم از کار دکتر مفرد خیلی خوشم اومده فقط اینکه ایشون جراح پلاستیک هستن یکم من رو ب شک انداخته چون من انحراف بینی دارم...آیا بهتر نیست با متخصص گوش حلق بینی عمل کنم؟من بینیم استخونیه و قوز داره نوک دماغمم نه سر بالاست نه گرد نه افتاده تقریبا میشه گفت عادیه.به نظر شما دکتر مفرد انتخاب خوبیه برام؟ممنونتون میشم کمک کنید
الین عکس نمیزاری ببینیم?
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند