2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095203 بازدید | 66696 پست
رسپینا جان متاسفم که از بینی ات ناراضی هستی ولی یه کم داری بی انصافی می کنی من از ته دل بهت حق میدم هزینه کردی با کلی امید رفتی اتاق عمل سختی های بعد از عمل را کشیدی ولی متاسفانه نتیجه نگرفتی خودت میدونی من خودم با سجادیان ترمیم کردم و از دو سال قبل به مطبش رفت و آمد داشتم من کیس ناراضی خیلی کم دیدم خرابکاری اصلا ولی شما داری عملا دکترت را یه دکتر خرابکار معرفی می کنی میگم من همه جوره بهت حق میدم ناراضی باشی و طلبکار ولی اینکه یه دکتر ناراضی یا حتی کار بد داشته باشه فرق می کنه با خرابکار بودنش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی میگه کارای سامی بد شده؟ منم نظر دروغه اینا رو تو پرشین هیت خوندنم و میگفتن بد شده اما ب نظرم کاراش هنوز هم خوبه امروز ی دختره تو خیابون ازش پرسیدم با کی عمل کردی گفت سامی بینیش خیلی نااااز شده بود
لیست سفید:سامی- محبی.. افلاکی
ابنوس من الان 23 روز عمل کردم بینیم نوکش گوشتی و افتاده بود خدت رو شکر الان کاملا راضیم سوراخا کلوملا همه چی متقارن. جاسمین خیلی ناراحت شدم واقعا من تا حالا 40 50 تا نمونه از مفرد دیدم جز یدونه گوشنی خیلی بزرگ که باز بینیش عالی شده بود ناراضی ندیدم الانم مراجعه کننده هتش بیشتر گوشتین واقعا زیاد رفتم مطبش...واقعا ناراحتم که چرا بینی تو رو جمع نکرده...امیدوارم واقعا بتونه برات خیلی خوب ترمیم کنه
دوستان لطفا کمکم کنید بینی من نسبتا بزرگ استخونی با نوک غضروفی و نوک بینی من افتادگی شدید داره خودم هم خیلی حساس هستم و نمی خوام معلوم شه که عمل کردم و فقط می خوام ایرادهای بینیم برطرف شه و نمی خوام بینیم خیلی کوچیک و سر بالا و قوس داشته باشه بین دکتر شاهین صحرایی و دکتر مجلسی و دکتر محمد حسن عامری موندم کدوم رو انتخاب کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون
نگین جان خود دکتر بهم گفت من سر عمل تو فهمیدم باید بینی گوشتیو چی کار کنم گفت دیگه مریضای دیگمو مثه تو عمل نمیکنم حالا که شما میگی بینی های گوشتیشو خوب جمع میکنم پس امیدوارم شدم شاید بتونه بینیه منم درست کنه
نگین جان من واسم مهمه که بتونه نوک بینی خوب جمع کنه.از کارا محبوبی راد اصلا خوشم نمیاد.از قوسا فانتزی که میده ولی نوک بینی خیلی خوب جمع میکنه،دوست دارم بینیم 1قوس ملایم داشته باشه و نوک بینیم خوب جمع شه