2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095538 بازدید | 66697 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابنوس جان بینیت غضروفیه مشکلی نداره ولی بینی گوشتیو باید پیش دکتر با تجربه رفت ولی همه دکترا هم کار خوب دارن هم کار بد الان نگین جان هم با دکتر مفرد عمل بینیش خیلی خوب شده و کاملا راضیه
دوستان من چون چسب میزنم روی بینیم همش نوچه هر کار میکنم تو شست و شو این نوچی کاملا برطرف نمیشه.از چه محلولی استفاده کنم؟باید چسبو عوض کنم؟چسبم مارک micropore هست اگه اشتباه نکنم
سایان جان با دکترم صحبت کردم گفت کجی کلوملام و نامتقارن بودن سوراخای بینیم با خوابیدن ورم درست نمیشه بعدم بهم گفت پایین بینی مهم نیست بعد 11ماه از عمله من گذشته دیگه بینیم خیلی تغییر شکل نمیده
جاسمین جان من تو همین سایت خوندم که اگه مشکلتون فقط نامتقارن دن سوراخای بینی باشه امکان این که بدون بیهوشی کامل و با یه جراحی ساده تر حل بشه هست.ولی. گردی نوک بینی رو نمیدونم.هر چند تو عکستون ب جز نامتقارن بودن سوراخای بینی من مورد خاصی ندیدم.ایشالا که ورم باشه بازم و خودش رفع بشه
مل مل جان خیلی عکسهات را دیدم ناراحت شدم خدا را شکر روحیه ات خوب هست امیدوارم زودتر یه راه حلی برات پیدا بشه واقعا از اون بینی کمکار چه طوری تونسته این خرابکاری وحشتناک را انجام بده من خودم ترمیمی بودم و واقعا درکت می کنم