در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
جاسمین جان منظورم ازینکه بینی همه استخونی بود این بود که نمونه ی گوشتی یا غضروفی توی کاراشون ندیدم...انگار توی بینیا استخونی ماهره...یا تجروبه بینی گوشتی نداره زیاد..البته آدم باید چند بار مطب بره بیاد
نگین جان عکس بینیتو میزاری ببینم؟ اط صحبتا که کردی انگار شبیه برا منه... بچه ها اگه تلگرام یا وایبر یا واتس آپ گروه دارین منم بی زحمت ادد میکنید؟ فقط نمیتونم شمارمو بزارم اینجا یکی که بی زحمت می خواد ادد کنه بهم ایمیل بزنه شمارمو براش میفرستم... مرسی.. maryam_shahidi.1989@ymail.com
نگین جان چهارشنبه عمل داری بهتره امروز بهش زنگ بزنی ازش بپرسی اگر به غیر ازشما عملایه دیگه هم داره چون معمولا دکتر مفرد در روز چند تا عملو انجام میده.بهش بگو که شما رو اولین عملش بزاره چون اونطوری سرحالتره خودتم کمتر معطل میشی
فرانک جون بینیت عالی شده عزیزم نگین جون امیدوارم خیلی خیلی عالی شه بینیت. مطمئنا انتخاب درستی کردی عزیزم رز جونم برات آرزو میکنم عمل خوبی داشته باشی. دوستای گلم بعد عمل حتما سر بزنین به تاپیک تا از تجاربتون استفاده کنیم . ممنونم پانیسا جون به سلامتی عزیزم با کی عمل داری؟ امیدوارم بینیت عالی شه
شمیلا جون مرسی عزیزم :* شمیلا تجدید نظر کن توام ارزو و ماریا هم اومدن تو خط مفرد. جاسمین جان زنگ زدم دکتر گفتم شهرستانیم حتما عمل اول میخوام قبول کرد دعلم کنیددد توروخدا
سلام بچه ها من میخوام بینیمو عمل کنم دکتری که کمتر کسی ازش ناراضی بوده کیه من بینیم گوشتیه دکتر متخصص میخوام و همچنان میخوام باهاش فک پایین عمل کنم بکشم جلو تو رو خدا دکتر خوب معرفی کنید سلام بچه ها من میخوام بینیمو عمل کنم دکتری که کمتر کسی ازش ناراضی بوده کیه من بینیم گوشتیه دکتر متخصص میخوام و همچنان میخوام باهاش فک پایین عمل کنم بکشم جلو تو رو خدا دکتر خوب معرفی کنید
لاولی باید بری پیش متخصص فک و صورت که اگه بینیتم استخونیه دکتر رضا سلطانیان تو کرج خیلی معروفه کار فک و صورت و بینی انجام میده...من خودم رفتم مطبش بینی استخوونیاش محشر