2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست
جاسمین جان منظورم ازینکه بینی همه استخونی بود این بود که نمونه ی گوشتی یا غضروفی توی کاراشون ندیدم...انگار توی بینیا استخونی ماهره...یا تجروبه بینی گوشتی نداره زیاد..البته آدم باید چند بار مطب بره بیاد
نگین جان عکس بینیتو میزاری ببینم؟ اط صحبتا که کردی انگار شبیه برا منه... بچه ها اگه تلگرام یا وایبر یا واتس آپ گروه دارین منم بی زحمت ادد میکنید؟ فقط نمیتونم شمارمو بزارم اینجا یکی که بی زحمت می خواد ادد کنه بهم ایمیل بزنه شمارمو براش میفرستم... مرسی.. maryam_shahidi.1989@ymail.com

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگین جان چهارشنبه عمل داری بهتره امروز بهش زنگ بزنی ازش بپرسی اگر به غیر ازشما عملایه دیگه هم داره چون معمولا دکتر مفرد در روز چند تا عملو انجام میده.بهش بگو که شما رو اولین عملش بزاره چون اونطوری سرحالتره خودتم کمتر معطل میشی
فرانک جون بینیت عالی شده عزیزم نگین جون امیدوارم خیلی خیلی عالی شه بینیت. مطمئنا انتخاب درستی کردی عزیزم رز جونم برات آرزو میکنم عمل خوبی داشته باشی. دوستای گلم بعد عمل حتما سر بزنین به تاپیک تا از تجاربتون استفاده کنیم . ممنونم پانیسا جون به سلامتی عزیزم با کی عمل داری؟ امیدوارم بینیت عالی شه
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
سلام بچه ها من میخوام بینیمو عمل کنم دکتری که کمتر کسی ازش ناراضی بوده کیه من بینیم گوشتیه دکتر متخصص میخوام و همچنان میخوام باهاش فک پایین عمل کنم بکشم جلو تو رو خدا دکتر خوب معرفی کنید سلام بچه ها من میخوام بینیمو عمل کنم دکتری که کمتر کسی ازش ناراضی بوده کیه من بینیم گوشتیه دکتر متخصص میخوام و همچنان میخوام باهاش فک پایین عمل کنم بکشم جلو تو رو خدا دکتر خوب معرفی کنید