در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها سلام. من تازه عضو شدم و به کمکتون نیاز دارم. مدتیه عمل بینی افتاده تو سرم نمیدونم اصلا انجام بدم یا نه؟!!! من عکسمو میذارم میشه راهنمایی کنید و دکتری که برا بینی من مناسبه معرفی کنید؟ من بینی قلمی و ظریف دوست دارم ولی طبیعیییی....
بچهها فک کنم منو از تیمارستان ببرن اتاق عمل دیگه دیوونه شدم آرزو جان شامانا جان اگه عکس گذاشتین بگید کودوم صفهست اگه نه هم بیاید عکس بزارید لطفآ . بچه ها کارای راستکاری کی دیده
دینا جان ماله این دوستتون خیلی شیک شده بینی قبل از عملش چجوری بود بینش خوبه اگه الان هم اینجوری عمل میکرد خوب بود شما عکسای منو دیدین صفحه ۱۷۵۶ لطف میکنین بگین بینی من هم میتونه اینجوری در بیاره یا نه
سلام دوستان من خیلی وقته که تصمیم دارم بینیمو عمل کنم. متاسفانه چون کرمان زندگی میکنم، به دکترای خوب تهران دسترسی ندارم و صرفا از عکسای وب سایتشون و همینطور خوندن تاپیک تجارب کسانی که عمل کردن، به یه نتایجی رسیدم. تو شهر خودمون هم چند تا دکتر خوب هست که به مطبشون سر زدم. بینی من گوشتیه و 5.5 سال پیش توی باشگاه نانچیکو خورد و تیغش یه کم انحراف پیدا کرده. از نیمرخ قوض مختصری داره ولی سایزش از روبرو خیلی بزرگتر از اندازه استاندارده. از بین دکترای تهران، حسنانی رو انتخاب کرده بودم ولی اخیرا کارای دکتر محبی رو هم دیدم و خیلی خوشم اومد. از بین دکترای کرمان هم دکتر عربی و دکتر قرائی؛ حالا تو انتخاب بین این چهار تا موندم و واقعا نمیدونم کدوم واسه من بهتره... کسی هست که پیش این دکترا عمل کرده باشه؟ یا اینکه بتونه تو انتخابم راهنماییم کنه؟ یا اصلا دکتر بهتری واسه بینی گوشتی سراغ داشته باشه؟ اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم واقعا...
من دیماه عمل کردم فرم بینیم عوض شده ولی هنوز نامتقارنه درصورنیکه قبلا بینی من اصلا نامتقارن نبود و سوراخها و پره های بینیم یه شکل بود. تازه من قبلا یه استخون خیلی خیلی کوچولو روی تیغه بینیم بود بعد از عمل هم هنوز روی تیغم جا خوش کرده