2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
بچه ها سلام. من تازه عضو شدم و به کمکتون نیاز دارم. مدتیه عمل بینی افتاده تو سرم نمیدونم اصلا انجام بدم یا نه؟!!! من عکسمو میذارم میشه راهنمایی کنید و دکتری که برا بینی من مناسبه معرفی کنید؟ من بینی قلمی و ظریف دوست دارم ولی طبیعیییی....
بچهها فک کنم منو از تیمارستان ببرن اتاق عمل دیگه دیوونه شدم آرزو جان شامانا جان اگه عکس گذاشتین بگید کودوم صفهست اگه نه هم بیاید عکس بزارید لطفآ . بچه ها کارای راستکاری کی دیده
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دینا جان ماله این دوستتون خیلی شیک شده بینی قبل از عملش چجوری بود بینش خوبه اگه الان هم اینجوری عمل میکرد خوب بود شما عکسای منو دیدین صفحه ۱۷۵۶ لطف میکنین بگین بینی من هم میتونه اینجوری در بیاره یا نه
بینیش بزرگ نبود استخونی با پوست نازک ولی انحراف داشت
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
اخه از رو عکس نمیشه فهمید واقعا ولی در کل سامی برای بینی های استخونی با پوست نازک خوبه به نظرم
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
انحراف هم دارم نوک بینیم بر اثر تصادف کلان از جاش در اومده دست میزنم صدا میده باورت میشه ؟؟ نوک بینیم اینور اونور میره استخونش میخوره بهم
سلام دوستان من خیلی وقته که تصمیم دارم بینیمو عمل کنم. متاسفانه چون کرمان زندگی میکنم، به دکترای خوب تهران دسترسی ندارم و صرفا از عکسای وب سایتشون و همینطور خوندن تاپیک تجارب کسانی که عمل کردن، به یه نتایجی رسیدم. تو شهر خودمون هم چند تا دکتر خوب هست که به مطبشون سر زدم. بینی من گوشتیه و 5.5 سال پیش توی باشگاه نانچیکو خورد و تیغش یه کم انحراف پیدا کرده. از نیمرخ قوض مختصری داره ولی سایزش از روبرو خیلی بزرگتر از اندازه استاندارده. از بین دکترای تهران، حسنانی رو انتخاب کرده بودم ولی اخیرا کارای دکتر محبی رو هم دیدم و خیلی خوشم اومد. از بین دکترای کرمان هم دکتر عربی و دکتر قرائی؛ حالا تو انتخاب بین این چهار تا موندم و واقعا نمیدونم کدوم واسه من بهتره... کسی هست که پیش این دکترا عمل کرده باشه؟ یا اینکه بتونه تو انتخابم راهنماییم کنه؟ یا اصلا دکتر بهتری واسه بینی گوشتی سراغ داشته باشه؟ اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم واقعا...
من دیماه عمل کردم فرم بینیم عوض شده ولی هنوز نامتقارنه درصورنیکه قبلا بینی من اصلا نامتقارن نبود و سوراخها و پره های بینیم یه شکل بود. تازه من قبلا یه استخون خیلی خیلی کوچولو روی تیغه بینیم بود بعد از عمل هم هنوز روی تیغم جا خوش کرده
دکترسجادیان