2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095429 بازدید | 66696 پست
بچه ها میگن تو ساختمون مطب سامی یه دکتر دیگی هست فکر کنم اسمش دکتر عباسی یکی از دوستان میگفت ی پسره عراقی رو عمل کرده بود بینیش زیاد جالب نبود والی خوده پسره خیلی سورپریز شده بود اگه خواستین میتونین با اون هم مشاوره بشین
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو سال پیش با نادریان عمل کردم، اویل تقریبا راضی بودم چون نتیجه عملم مشخص نشده بود ... کم کم بعد یک سال متوجه شدم 2 تا خرابکاری گنده کرده،ولی چون بهشون اعتمادی ندارم از خیر ترمیم گذشتم ترسیدم بدتر شه ... سر بینیم تو رفتگی و برامدگی داره ( سمت راست بینیم )... خط پره ها متقارن نیست ... از همه بدتر الان تنفس ندارم از یه سمت بینیم از سمت دیگه ام تنفسم حدود 50% کاهش پیدا کرده نسبت به قبل ، خدانکنه سرما بخورم چون شب هاش خر و پف دارم.... وقتی بهشون گفتم گفت باید بینیتو پهن کنم تا مشکل تنفست حل بشه !!! بینی خشگل و بی ایراد تو مطب خیلی کم دیدم، اکثرا معمولی بود و یه تعداد قابل توجهی هم هم خراب کرده بود !!!! که با دیدن اونا بازم خداروشکر کردم مث اونا نشدم ... کلی هم ترمیمی داره منم دیگه این تاپیک نمیام خیلی وقته ... اگرم سوالی داشته باشید متاسفانه نمیتونم کمک کنم ، من فقط نتیجه عمل خودم و 2 تا از اقوام نزدیکمو گفتم گه هرکدوم به نحوی مشکل دارن ... ممکنه بپرسید چرا وقتی اونا مشکل داشتن باز با نادریان عمل کردی ؟ که باید بهتون بگم 2 تا از ما تو فاصله یک هفته عمل کردیم و یه اعتماد کور کورانه بهشون پیدا کردیم روز مشاوره ... اون یکی فامیلمون رو هم 5 سال پیش عمل کرده، من نمیدونستم تازگی متوجه شدم جالبه بگم جزء درخواست هام بود مث ایشون نشم .... که خداروشکر نشدم ولی مشکلات دیگه ای دارم ... وظیفه ام بود نتیجه عملمو باهاتون درمیون بزارم ... موفق باشید
سلام من خیلی اتفاقی با دکتر عابدین آشنا شدم و با اون عمل کردم. هنوز یک ماه نشده و برای نظر دادن در مورد بینی خودم زوده، اما بینی هایی که تو مطبش دیدم متقارن و خوب بودن تقریبا همشون. سبکشم از خیلی طبیعی تا نیمه فانتزیه. که بینی خود من نیمه فانتزیه. برای کساییم که میخوان معلوم نشه هم خیلی دکتر خوبیه. هزینه عملم هم 3500 شد.
دکتر عباسی دکتر بدی نیست من پیشش یه بار ویزیت شدم ولی برای بینی های پر کار اصلا توصیه نمیکنم ولی بینی های طبیعی قشنگی تو نمونه کاراش هست
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
لیلی خانومی واقعن ازت ممنونم که بهمون گفتی حالا چیکار میکنی ترمیم کردی یا نه ؟ بچهها من نادریان بیخیال شدم آخه گفتم که بهتون تو اون یکی سایت اوایل همش ازش راضی بودن بعد یهو از وقتی که نارضایتی ها شروع شد تاپیک غیب شد ی کم مشکوک میزنه خوب حالا یه دکتر دیگه بگین
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
ناناز جان این عکسی که با سامی گذاشتی بینی دوست منه که عالی شده بود و منو دو تا دیگه از دوستام به همین خاطر رفتیم سامی اصلا نوک بینی هاش مکعبی نیست نوک بینی مکعبی شبیه نمونه کارای شیروانیه اکثرا نوک بینی ها تیزه و یا مایل به گرد
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دوم اینکه اگر بینیتون انحراف داره سراغ فرهنگ هم نرید چون منم تو مطبش یه بینی کاملا کج دیدم ولی اگر بینیتون ایراداش خیلی کمه و پوستش نازکه فرهنگ میتونه خوب باشه واستون