2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095438 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتانه جون منم چون به نظدم برام طبیعی بهتره روی یزدانفر و منافی هم فکر میکنم ولی میترسم پیش اونها عمل کنم اصلا تغییر نکنم.فکر کنم فعلا همین سامی و نادرین برام خوبن تا بعد...
بچه ها یه نمونه بعد از عمل از سامی پیدا کردم قبل از عملشو ندیدم از همین تاپیک پیداش کردم به نظرتون بینی من هم اینشکلی میشه هم کوچیکه هم شیک http://8pic.ir/viewer.php?file=vqo2fm9i9tsg3laezuq6.jpg http://8pic.ir/viewer.php?file=sqk19m122j0mdazj2d41.jpg
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
padma جان آمریکا عزیزم. نه اتفاقن جراحی بینی تو ایران بهتره من خیلی هارو میشناسم حتا از استرالیا آمریکا میان ایران عمل کنن حالا کشورهای عربی بماند اینجا بینی اصلان تغییر نمیکنه یه کم فقط عیبشو برطرف میکنن من دوستم اینجا عمل کرد بینیش غضروفی بود به دکتر گفت کوچیک شه بینیش داغون شد هر کشوری تو ی عمل زیبایی تخصص داره مثلا ترکیه میگن تیپوپلاستی خوب انجام میده همون عمل نوک بینی اینجا مثلا تزریق چربی هم خیلی خوب امریکا من بیشتر بوتاکس ژل زدن به لب دوست دارم بستگی داره از دکتر چی میخای اگه بخای قیافت عوض نشه بینیت هم طبیعی طبیعی بشه آمریکا خوبه مثلا الان هنرپیشه های هالیوود حتا آنجلینا جولی بینیشو عمل کرده خیلی اصلان ب ذهنتون نمیرسه بینیشون عمل کردن
دکتر هر کشوری متناسب با صورت و نوع بینی مردم اون کشور و طبق خاستهاشون عمل میکنه مثلا الان ی دکتر کره ای نمیتونه ی بینی ایرانی خوب عمل کنه والی بینی کره ای هارو عالی درمیاره البته این نظر شخصی منه و من درموردش کلی سرچ کردم شاید هم اشتباه کنم نمیدونم ؟