2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خودم نمیدونم چه کار کنم؟؟ شیروانی که خوب نیست.هم مشکل داره هم جای بخیه ها افتضاح.یه خانمی نوشته بود جای بخیه ها مثل چنگ گربه ست تو صورت!!!!!!
سامی هم که جدیدا اینطوریه.من به نادریان و یزدانفر هم امیدوارم. نانازی جون در مورد نادریان دیکه چی میدونی؟؟ بچه ها هر چی در مورد نادریان و یزدانفر میدونین بگین و همینطور سامی.
سامی معکوس عمل میکنه ؟ فک کنم باید هیچی نگیم یا مثلا برعکس بگیم مسله وقتی که آقای مجری داره با دیبی صحبت میکنه بهش میگم آقای دکتر قوس نده کوچیک نکن فانتزی هم نشه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
دلسا جان میبینی هلو روزه منو الان دارم ۷ سال هی ا لیست تشکیل میدم با کلی دکتر ۴ سال پیش ی لیست داشتم اسمه ۴۰ تا دکتر توش بود بعد شد ۲۰ تا بعد شد ۱۰ تا (فقط اونایی که خیلی معروفان مسله شیروی میلانی محبوبی راد ) بعد شد ۵ تا (شیروانی راستکاری محبوبی راد فرهنگ سامی ) بعد شد یکی اونم کسی نبود جز سامی. حامی این دکتر مسله نادریان یا یزدان فر یا شیروانی یا من دوسشون نداشتم یا بیمارش مشکل تنفسی داشتن بعد کلی تو اینترنت در مورد سامی سرچ کردم اونقدری که من میدونم بیماراش مشکل تنفسی نداشتن فقط همه از قوس ناراضی بودن که من اصلان مشکلی نداشتم فقط میخواستم بدونم کوچیک میشه یا نه پارسال تابستون کلی از این ور اون ور تو نت پرسیدم ماله همه کوچیک بود بعد حالا امسال که میخام بیام اومدم نینی سایت دیدم بله آقا سبکشون عوض کردن عزیزم در باره نادریان تو زیاد خوندم اگه میخای ی سری بزن منم میام میگم
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
سلام بچه ها من الان 2ماه و دوهفته است عمل کردم .میخوام بدونم اگه ایرادی مثل بعضی ها که استخوان بالای بینیشون یه کوچولو حالت برامده داره بخواد پیش بیاد از کی معلوم میشه؟منظورم اینه که الان خوبه اما ممکنه بعد از چند وقت این مشکلات پیش بیاد؟