در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام دوستان من دوهفتهای هس بینیمو عمل کردم خودم چسب ینیمو میزنم ولی دیشب قبل چسب زدن حس کردم بالای قوز بینیم که بعد عمل یکم برامدگی به وجود اومده خیلی هم محکمه دلیلش چی میتونه باشه به نطرتون برگشه به حالت اولش
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختی ها صدایت برایش آشنا باشد....!!!
لاوین جان مبارکه عزیزم . با کی عمل کردین؟ عزیزم پروا درست میگه احتمالا ورمه حالا باز بری دکتر خودش میگه بهت و عموما ماساژ اینا میدن بر طرف میشه فکر کنم البته من هنوز عمل نکردم
مانااااا ، رسپینا ، لاوین که با سجادیان عمل کردین، میشه لطف کنین از میزان رضایتتون بگین، چند بار مطب رفتین ؟ راجع به نمونهها که دیدین میشه کمی توضیح بدین ؟ بینی من غضروفی استخونی هست ، پهن نیست فقط قوز داره و وقتی میخندم نوکش میاد پایین ... عکسای سایت دکتر سجادیان رو که میدیدم از بعضی هاش خوشم اومده، اما بعضیا دیگه بخصوص از تمام رخ رو دوس نداشتم مخصوصاً سوراخای بینی چون مشخص بودن کاملا از روبرو و مثل نیم دایره دیده میشدن که یکم از حالت طبعی خارج بود از نظرم ... اما تازگیها فیلمهای که دکتر در اینستا گذشته رو دیدم و خوشم اومد و از عکساش بهتر بود... حالا میخوام بدونم اینا بهترین نمونهاش هستن یا اینکه همه رو در همین حد در میاره ؟ دوستان خواهش میکنم کسایی که پیش سجادیان رفتن کمی راهنمایی کنن، آیا عملی بودن بینی مشخص میشه من دوس دارم کسی متوجه نشه و سبک طبیعی دوست دارم ...