2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095438 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من دوهفتهای هس بینیمو عمل کردم خودم چسب ینیمو میزنم ولی دیشب قبل چسب زدن حس کردم بالای قوز بینیم که بعد عمل یکم برامدگی به وجود اومده خیلی هم محکمه دلیلش چی میتونه باشه به نطرتون برگشه به حالت اولش
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختی ها صدایت برایش آشنا باشد....!!!
لاوین جان مبارکه عزیزم . با کی عمل کردین؟ عزیزم پروا درست میگه احتمالا ورمه حالا باز بری دکتر خودش میگه بهت و عموما ماساژ اینا میدن بر طرف میشه فکر کنم البته من هنوز عمل نکردم
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
مسی عزیزم.من با دکتر سجادیان عملیدم...... اخه من دیگخ اومدم شهر خودمون نمیتونم برم تهران واسه کنترل....
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختی ها صدایت برایش آشنا باشد....!!!
مانااااا ، رسپینا ، لاوین که با سجادیان عمل کردین، می‌شه لطف کنین از میزان رضایتتون بگین، چند بار مطب رفتین ؟ راجع به نمونه‌ها که دیدین می‌شه کمی‌ توضیح بدین ؟ بینی‌ من غضروفی استخونی هست ، پهن نیست فقط قوز داره و وقتی‌ میخندم نوکش میاد پایین ... عکسای سایت دکتر سجادیان رو که میدیدم از بعضی‌ هاش خوشم اومده، اما بعضیا دیگه بخصوص از تمام رخ رو دوس نداشتم مخصوصاً سوراخای بینی‌ چون مشخص بودن کاملا از روبرو و مثل نیم دایره دیده می‌شدن که یکم از حالت طبعی خارج بود از نظرم ... اما تازگی‌ها فیلم‌های که دکتر در اینستا گذشته رو دیدم و خوشم اومد و از عکساش بهتر بود... حالا می‌خوام بدونم اینا بهترین نمونه‌اش هستن یا اینکه همه رو در همین حد در میاره ؟ دوستان خواهش می‌کنم کسایی‌ که پیش سجادیان رفتن کمی‌ راهنمایی کنن، آیا عملی‌ بودن بینی‌ مشخص می‌شه من دوس دارم کسی‌ متوجه نشه و سبک طبیعی دوست دارم ...