2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095344 بازدید | 66696 پست
مرسی بانو منیر جان.منم تعریفش زیاد نشنیدم و یکم بی اعتمادم نسبت به کار ایشون.پس فعلا منتفیه چون رخساره جانم میگه وحشتناک بوده منم دو ماه بعد عملم باید قیافم قابل تحمل باشه
منم میخوام ۲۷ فروردین اوکی باشم :))) وگرنه میرفتم پیش غلامرضا احمدی .. کاراش خوب بود اما پر وررررررم
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۶ ماه ورم داشتن زیاد اونم !‌ ... اره یه اتفاقایی قرار شکل بگیره :دی
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
گزینه اصلی من سامیه و الان فقط دارم رو اون تحقیق میکنم . بچه هایی که با سامی عمل کردین خواهشاً عکساتونو بذارید و بگید از نتیجه عمل تا اینجا راضی هستید یا نه ؟ اقا ساسان ، شهنازجون ، ستاره جون ..............
سلام دوستان من 4 ماهه عمل شدم و سمت چپ بینیم ، نمیدونم ورم هستش یا نه . شکل ورمه ولی سفته خیلی نگران شدم کسی تجربه مشابه داره ؟؟ تیغه بینیم صافه ولی با این ورم انگار کج شده ممنون میشم جوابمو بدین
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
بچه ها یه سوال... من یه جا خوندم چاق شدن باعث میشه فرم بینی عمل شده به هم بخوره...یعنی اگه آدم دو سه کیلو هم چاق شه باز مماخ آدم زشت میشه؟ آخه من توی این یه ماهی که عمل کردم سه کیلو وزن کم کردم بابام میگه از بس سوسولی خو با دهن بسته چجوری مث قبل غذا میخوردم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
بچه ها سلام من با دکتر سامی مهربون و عزیزم یک بهمن عمل کردم و تا الان که فقط 8 روز گذشته 90 درصد راضی هستم خیلی عالی و همه چی خوب و محشر اگه 100 بار هم به عقب برگردم بازم دکتر سامی جیگرم رو انتخاب میکنم خدایا شکرت
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
دکتر سامی نه فامیلمه و نه دوست...فقط یه دکتریه که واقعا جاداره دستشو ببوسم اول از خدا ممنونم که این سایتو جلوم قرار داد و باعث شد که دکتر سامی رو بشناسم و بعدش از دکتر سامی تشکر میکنم که بسیار زحمت برام کشید اخلاقش عالی و کارشم 20 انشاالله 14 روز دیگه که طلق رو دربیارم حتما عکس میدارم دیشب چسب رو باز کرد و بینیمو نشون داد..اینقدر خوشم اومد که نزدیک بود ازخوشحالی گریه کنم
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93