2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم اسم سبکارو الان یعنی این میشه طبیعی ؟ http://www.drrastkary.com/images/phocagallery/Rhino/thumbs/phoca_thumb_l_04.jpg من از این مدلا هم خوشم میاد
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
به قول ابیانه این نیمه فانتزیه فکر کنم راستکاری برات خیلی طبیعی تر از این در میاره البته در مقایسه با بینی دوستم میگم. ولی این مدل رو دیشب من تو مطب ابیانه دیدم فکر کنم سامی یا علامه بهتر این مدل رو در بیارن
سایان جان یکم از کاراش میگی ؟ من هیچ نمونه ای ندیدم ازش .. اون ملینا تهرانی رو یکی نوشته بود خاص احمدی عمل کردن
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
بانو منیر جان من دوست دارم برم مطب علامه ولی نمیشه یکی جای من بره . صبحا ویزیت میکینه !‌ من نمیدونم ایشون پس کی عمل میکنه :D مطب ابیانه هم میرم با این تفاسیر ..
دوستان عکسای سایت دکتر فرخی خوبه ولی از نزدیک کارشو ندیدم نمی دونم چه جوری . دکتر طاهریان میگن خوبه سایت داره یکی میگفت دکتر مهران آقای گلی کارش خیلی تمیز و طبیعیه جراح فک وصورته ولی خودم از نزدیک ندیدم . رضا وقر دوست و حسنانی کارای سایتش قشنگه خوب بود . ضرر نداره کارای این ها رو هم ببیند خیلی از دکترا هستن که ماها از کارشون خبر نداریم وممکنه خیلی خوب باشه کاراشون
رخساره جان گاراش معروفه به این که ظریف مریف درمیاره.میگن شاگرد شیروانی بوده که خب شیروانی بسیار معروفه.عجب هر جا یه چیز میزنن.به هر حال این خاتمی رو من چند جا نمونه عکس دیدم که خود کاربرا گذاشته بودن و میگفتن کار خاتمی هست خوشم اومد.ولی اگه عجله نداری بذار ببینم مطبش چه خبره بعد با قطعیت بیشتری میتونم نظر بدم