2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
در رابطه با دکتر سعید عباس زاده هم من اولین مطبی که رفتم اونجا بود از کارای سایتش خوشم اومد ضمن اینکه ایشون استاد بسیاری از دکترهایی هستن که الان خیلی معروفن. 80 سال سن دارن و اصلا ساکن اینجا نیستن اینجور که من از متوجه شدم به دلیل اینکه چندین بار با مطبشون تماس گرفتم و ویپ هر بار میگفت بدون هماهنگی تشریف نیارید و وقت بگیرید اما بعدش اشغال میشد و کسی جوابگو نبود که من وقت بگیرم برای همین حضوری رفتم اما متاسفانه نتونستم وارد مطب شم چون منشی 20 دقیقه قبل از من رفته بود نگهبان بهم گفت. و خود دکتر هم ایران نبودن و قرار بود هفته ی بعدش بیان یعنی 2هفته پیش که من دیگه وقت نکردم برم مطبشون. اما من شنیدم که کاراشون خوبه
منم عمل بسته دوس داشتم که به پره هام دست نخوره اما این دکترایی که من رفتم انجام نمیدن
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گزینه هام از سامی و سجادیان به راستکاری و علامه تغییر پیدا کرد دوستان حالا نمیدونم ابیانه هم خوبه واسه من یا نه ؟؟؟ فکر کنم چون هنوز تقریبا تازه کاره شاید قیمتش پایین باشه
در مورد باز یا بسته عمل شدن من خیلی تحقیق کردم. بچه ها واقعا فرق دارن. دوست خودم داره فوق تخصص پلاستیک میخونه میگه دیگه جاهای دیگه دنیا بسته عمل نمی کنن به خاطر سلامت بیمه. البته اینا نتیجه تحقیقاته منه
حتی یه مورد دیگه که من در تحقیقاتم بهش رسیدم چون خودم از تامپون کشیدن خیلی میترسم این بود که دکتر تامپون نذاره ولی فهمیدم این اصلا خوب نیست و تامپون نذاشتن 5% به احتمال ترمیمی شدن بینیت اضافه میکنه. البته اینم باز نتیجه تحقیقاته منه که پزشکی نخوندم!!!
من از کارای ابیانه خیلی خوشم اومده ولی فعلا گزینه عباس زادست دعا کنید موفق بشم ازش وقت بگیرم. البته تو کارای زیبایی مثله پوست و جراحیای زیبایی دکترای جوون بهتر و به روزترن این رو من مطمعنم و بین دکترام مقایسه کردم
بانو منیر جان قوس بینی شما منو یاد کار سامی انداخت.بله درسته سپیده جان ب نظرم جدا سخت میگیری.مهم اینه به صورتت نشسته و ایرادی هم نداره و تمیز جراحی شده.حالا هر بینی رو خیلی ریز بشی بالاخره یه ایرادی ازش در میاد رخساره خانوم راستکاری کار خراب ندیدین؟
خراب که نه .. ولی یه نفر بود که خودش راضی نبود حقم داشت از تمام رخ قبل و بعش یکی بود ... بقیه اوکی بودن شما خودت مطب کیا رفتی ؟ لطفا اطلاعتتون رو بگید :D از لیست شما ۳ تا اول جزو لیست منم هست ابیانه روزی که من رفتم زیاد جالب نبود شاید باید یه بار دیگه برم
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
رخساره جون من از 17 این ماه به بعد مطب گردیمو می آغازم احتمال زیاد مطب راستکاری هم میرم.خاتمی هم تعریفشو شنیدم.الانم سایت عباس زاده رو دیدم.بینیای مدل ما رو خوب در میاره انگار.فعلا دارم لیستمو تکمیل میکنم کجاها برم آره شبیه هستن واقعا بانو منیر جان.شما مطب علامه رفتین کار خراب هم دیدین؟بعد اینکه دکتر به نظرات خودتونم گوش میده یا مثلا از اون مدلیا هستن که میگوشن بعد کار خودشونو میکنن؟