2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095534 بازدید | 66697 پست
با سلام به دوستان عزیز من میخام پروتز لب انجام بدم اگه میشه یه دکتر خوب یهم معرفی کنید که تو ابن زمینه کارش خوب بوده باشه اگه کسی هست که خودتون با اشنایلناون رفته و راضی بوده له منم معرفی کنید من یه نمونه از کارای دکتر فرشید محبی راد رو دیدم بد نبود شما نظرتون چیه؟ کمکممممممممممم کنیییییییییید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Bahar اتفاقا منم میخواستم دکتر خودم یعنی محبوبی راد و معرفی کنم چون اون هر مقدار که بخوای میزنه یعنی کم بخوای کم میزنه خوبیشم اینکه قشنگ میزنه...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
من دیشب مطب ابیانه رفتم فوق العاده شلوغ بود کلا از این نظر با همه دکترایی که رفتم فرق داشت. همه کسایی هم که عمل کرده بودن بینیشون قشنگ بود آخههههههه ولی چرا 4 تومن میگیره فقط اگه کارش خیلی خوبه؟؟؟؟؟؟
ماری جون عزیزم آخه سلیقه ها باهم فرق میکنه. باید خودت بری مطبش مدلاشو ببینی. دکتر احمدی هم میتونه بینی استخونی رو خوب عمل کنه هم گوشتی رو. حالا دیگه بستگی به خودت داره که کارشو دوست داشتی باشی یا نه.
من دیروز مطب میلانی بودم هیچکی نبود رفتم تو . خیلی دکتر خوبی بود خیلی وقت گذاشت خیلی منطقی در مورد بینیم حرف زد . تا حالا هرجا میرفتم هرکی یه عیب میذاشت ! یه دکتری که اسمشو نمیبرم گفت انحراف داری چیزی نگفتم اخر سر که داشتم میومدم بیرون گفتم انحرافم کدوم وره ؟ گفت هر دوطرف !‌ S ماننده !‌ حالا بگذریم وقتی اومدم بیرون یه نفر اومده بود که راضی هم بود البته اون گوشتی بود ایشون با دوستش اومده بود بینی دوستش فووووق العاده بود اما با سامی عمل کرده بود واقعا من اگه پول داشتم میرفتم پیش سامی حالا نظرتون در مورد میلانی چیه شما ؟ چیز بدی شنیدین ازش؟
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
دوست من پیش سامی عمل کرده من که اصلا از فرم بینیش خوشم نمیاد. البته خیلی فانتزی کاره باید خوشت بیاد از کارش. بعد سامی تا جایی که من می دونم بسته عمل میکنه و خیلی بهتره که باز عمل کنید
فاطیما جون روش جراحی باز و بسته هیچ برتری نسبت بهم ندارن انفاقا خیلیا مثل خودم که نمیخواستم بینیم از بیرون برش بخوره جراحی بسته رو ترجیح میدن. اما اینکه بگیم کدوم بهتره یا بدتر درست نیست. چون همه چیز به کار و تبحر جراح بستگی داره. هرچند برای کسایی که میخوان ترمیم کنن جراحی باز پیشنهاد میشه.
فاطمیا جان لزوما هرکی گرون میگیره بهترین دکتر نیست و هرکی ارزون میگیره بدترین نیست. و اینکه ممکنه تو با هر کدوم که عمل کنی رضایتت متفاوت باشه. من یکی از اقوام سال 88 با شیروانی عمل کرد بینیش اصلا قوز نداشت خیلی هم از نیمرخ قشنگ بود فق از روبرو پره هاش پهن بود و دوست داشت جمع بشه. الان بقل بینیش این شکلیه :I: یعنی جای بخیه ها بسیار مشهوده من اکثر کارهای شیروانی رو که دیدم اینجوری بوده با اینکه دکتر خوبیه. تمام اینارو گفتم که درصدی رو هم برای نارضایتی از بهترین دکترها از نظر خودمون بذاریم