2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیکی نیکان جان من دنبال یه بینی تمیز و شیکم خیلی هم دوست ندارم طبیعی باشه اما خیلی فانتزی هم دوست ندارم ، در هر صورت هزینه سامی برام زیاده دیروز رفتم مطب میلانی اما چون دیر رفتم نمونه زیاد ندیدیم ، یه خانمی بود 2 سال پیش عمل کرده بود اما آلان از بینیش راضی نبود اومده بود برای ترمیم به نظر منم پروجکشن بینیش زیاد بود خودش که میگفت بینیش خیلی گوشتی بوده ، 3 تا تازه عمل کرده بودن که خودشون میگفتن خیلی راضی هستند و تمام دوست و آشناهاشون با دکتر عمل کردن و راضی اند . اما خود دکتر خیلی خوش برخورد بودند و نظرشون راجع به اصلاحات بینیم دقیقا با من هم سو بود و گفتند تا جایی که بشه ایرادارو بر طرف میکنه نمی تونه بگه 100 درصد چون تا بینی ترمیمی باز نشه نمیشه راجع بهش قطعی نظر داد ، حالا موندم نمی دونم واقعا میشه اعتماد کرد یا نه
سلام من پیش دکتر سیدامیر سجادیان عمل کردم الان پشیمون شدم اصلا سلیقه نداره بعدم هم اصلا دیگه خودش نمی آید پیشش بروی سوراخ های بینی رو یکسان در نمی آورد فقط بخاطر قیمتش پایین هست مشتری داره
ژینوس هر چند وقت میای همینو میگی اگه راست میگی عکس بذار بالاخره من از کارای سجادیان خوشم نمیاد باسلیقم جور نیست بنظرم ظرافت نداره ولی باید قبول کرد تو گوشتی کارش خوبه گوشتیا خیلی گزینه خوب و مطمین زیاد ندارن شما باید برای رد این دکتر دلیل بیاری نه هر بار فقط همین جمله ها رو تکرار کنی
سلام دوستان من تازه با تاپیک شما اشناشدم خوشحال وممنونم که تجربیاتتونو در اختیار بقیه میزارید منم میخوام بینیمو عمل کنم اما قبلش میخوام تحقیق کنم کدون دکترا کارشون خوبه برابینی استخونی؟ من بینیم مشکل خاصی نداره ولی یه قوز کوچولو داره تمامرخم خیلی خوبه ولی نیمرخم اذیتم میکنه لطفا راهنماییم کنید ودکترهایی که پیشنهاد میدیدو با هزینه عمل بگین خیلی ممنون
￵باران همه زندگیم
خاتون عزیز دکترراستکاری 5 تومن ، ابیانه 4 تومن ، سامی 12 تومن،منافی 8تا 12 تومن، کلانتر 7 تومن ، علامه 4 تا 5 تومن ، میلانی 5 تومن بازم باید خودت بری مطب مریضا روببینی تصمیم بگیری اگه ازکار دکتری خوشت اومد چند باربرو مطب
سایان عزیز ممنونم... البته الان که چسبم و دیگه روزا کلا برداشتم ورمش بیش از حد شده و همچنان فرم خاصی نداره :)) ولی چون تغییر مثبت و موثر تو صورتم داشتم الان راضی َم دیگه گذاشتمش به حال خودش ورم کنه ورم نکنه بگیره باز شه :)) دیگه رهاش کردم :))
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده