2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
سلام دیروز مطب راستکاری بودم ۸۰ ٪ کاراش خوب بود .مطبم بسیاااار شلوغ بود. ولی دختره که ترمیمی اومده بود میگفت من جای تو بودم میرفتم پیش فرهنگ مجد !‌ یه سر رفتم مطب ایشون ( طبقه اول همون ساختمون بود)دوتا مریض بودن عالی بودن ! ولی کارای سایت فرهنگ مجد از نظر من خیلی زشته ! حالا نمیدونم فرهنگ مجد کارش خوبه یا نه ؟ نظر شما چیه ؟
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانو منیر عزیز، علامه از انتخابهای منم هست. بینی شما خیلی ظریف شده خودنون نیخواستین?? من کارای دکتر کوهستانی رو تو اینستو گرام دیدم ، سوراخا تابه تا بودن اکثرن در مورد سوالای من کسی نظری نداره?? اینکه کارای دکتر ابیانه تو سایت فوتوشاپه یا واقعیه?? و نظرتون در مورد دکتر علامه، ابیانه، صحرایی، راستکاری، احمدی. در ارتباط با بینی اسخونی
لطفا کسی نظر بدی نسبت به میلانی . علامه و زینلی داره بگه الکی وقت نذارم
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
من یکی از دوستام پیش یحیوی عمل کرده زیاد اطلاعات ندارم راجب بهش ولی دوستم قیافش از این رو به اون رو شد ( خیلی بزرک بود بینیش ) ولی بی نقص نیست از نمیرخ اوکیه اما تمام رخشو دوست ندارم به عنوان بینی !‌
مامان ارغوان عزیز من چون بینی ظریف وقلمی می خواستم پیش علامه رفتم چون یکی از دوستامم مثل من بود با دکتر ترمیم کرد عالی شد منم مصمم شدم با ایشون عمل کنم سامی یکی از گزینه هام بود ولی چون ترمیم مثل خودم ازش ندیدم ریسک نکردم با علامه عمل کردم .
نیکی نیکان عزیز عکسای سایت دکتر عباس زاده خوبه بد نیست این دکتر به لیست دکترا اضافه بشه شاید واقعا کارش مثل عکس سایتش خوب باشه .این که بچه ها به عنوان مطب گردی این دکتر اضافه کنن به لیستشون