در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام دیروز مطب راستکاری بودم ۸۰ ٪ کاراش خوب بود .مطبم بسیاااار شلوغ بود. ولی دختره که ترمیمی اومده بود میگفت من جای تو بودم میرفتم پیش فرهنگ مجد ! یه سر رفتم مطب ایشون ( طبقه اول همون ساختمون بود)دوتا مریض بودن عالی بودن ! ولی کارای سایت فرهنگ مجد از نظر من خیلی زشته ! حالا نمیدونم فرهنگ مجد کارش خوبه یا نه ؟ نظر شما چیه ؟
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++
انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
بانو منیر عزیز، علامه از انتخابهای منم هست. بینی شما خیلی ظریف شده خودنون نیخواستین?? من کارای دکتر کوهستانی رو تو اینستو گرام دیدم ، سوراخا تابه تا بودن اکثرن در مورد سوالای من کسی نظری نداره?? اینکه کارای دکتر ابیانه تو سایت فوتوشاپه یا واقعیه?? و نظرتون در مورد دکتر علامه، ابیانه، صحرایی، راستکاری، احمدی. در ارتباط با بینی اسخونی
من یکی از دوستام پیش یحیوی عمل کرده زیاد اطلاعات ندارم راجب بهش ولی دوستم قیافش از این رو به اون رو شد ( خیلی بزرک بود بینیش ) ولی بی نقص نیست از نمیرخ اوکیه اما تمام رخشو دوست ندارم به عنوان بینی !
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++
انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
مامان ارغوان عزیز من چون بینی ظریف وقلمی می خواستم پیش علامه رفتم چون یکی از دوستامم مثل من بود با دکتر ترمیم کرد عالی شد منم مصمم شدم با ایشون عمل کنم سامی یکی از گزینه هام بود ولی چون ترمیم مثل خودم ازش ندیدم ریسک نکردم با علامه عمل کردم .
نیکی نیکان عزیز عکسای سایت دکتر عباس زاده خوبه بد نیست این دکتر به لیست دکترا اضافه بشه شاید واقعا کارش مثل عکس سایتش خوب باشه .این که بچه ها به عنوان مطب گردی این دکتر اضافه کنن به لیستشون