در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام دوست جوناااااا سپیده جون بینیت خیلی خوب شده....دکتر محبوبی فکرمیکنم بینی ها رو شانسی عمل میکنه.....؟**درست؟*سپیده جون کار خراب ازش دیدی؟*چندنفر دیدی که ناراضی باشه؟** رسپینا جون تبریک میگم عزیزم چندروز دیگه یمقدار بزار بینیت جا بیفته...واسمون حتما عکس قبل و بعد رو بزار ..لطفا.
قربونت برم من الان 15 روزه عمل کردم هنوز خودم و تو دوره نقاهت حس میکنم یعنی تا نفسم کامل کامل باز نشه و ورم صورت نخوابه و فرمت اصلی صورتم بر نگرده هنوز حس میکنم خوب نشدم :)) خیلی درگیرم با شکل صورتم الان :| کل هندسه صورتم ریخته به هم ... حالا بینیم هرچقدر دوس داره ورم کنه واسعه خودش راحت باشه ولی صورتم و گونه هام ورم داره ناجوره :| :))
ماری جون میدونی به نظرم نمیشه گفت کار خراب من الان خودم از پره های بینیم فعلا راضی نیستم ولی خودم که یه کم حالت بینیم و اونجوری که دوست دارم میکنم میبینم دیگه نمیتونم نفس بکشم :| یعنی اگر دکتر کوچیکتر نکرده حتما دلیل داشته خب؟ رو این حساب میگم ما یه بینی میبینیم به نظرمون جالب نمیاد دیگه نمیدونیم قبلش چی بوده و اصلا داخل ساختمان صورت طرف چطور بوده و این حرفا دیگه رو این حساب من کلا کار خراب و اینا به چشمم نمیاد همه اش میگم این دیگه بهترین حالتی بوده که میتونسته در بیاد از این بینی...... من کارای قشنگ از دکتر محبوبی زیاد دیدم واقعا... کسایی که واقعا واقعا به معنای واقعی ناز شده بودن بعد عمل... یکیشون و تو مدت دیدم اصن واقعا ماه شده بود...
3pideh جون عزیزم زیاد به خودت سخت میگیریا :)) بینیت قشنگ شده اینا دوره ی نقاهت هی فکر و خیال میزنه به سرت تازه 15 روزه چه انتظاری دارییییی اخه :( من تازه بعد 2 ماه بینیم بینی شده :| اندازه سرم بود انقد باد داشت بعدا به این وضع حالتوون میخندین از من گفتن بود
سلام خسته نباشید من بعدا 7 ماه جستجو آخر با دکتر امیر سجادی که تعریفش شنیده بودم جراحی بینی مرا انجام داد اصلا این آقا توجه ای به بیما عمل نمی کند پول رو گرفت خیالش راحت میشه این چیزی که می خواهی انجام نمی ده کم کاری می کند یکی از پره های بینی مرا نامتقارن کرده مواظب چرب زبانی ش باشید این تعریف های توی سایت هم همش کار منشی های و آشنایی خودشه
به نظر من هم دکتر سجادیان فقط خیلی زرنگ و سیاستمداره و اصلا در حد تعریفهایی که اینجا ازش میشه نیست قبل از عمل انتظار آدم را پایین میاره که بعدش نتونی بهش اعتراض کنی و زبونت بسته باشه
سلام دوست جوناااااا ژینوس جان شما با دکتر سجادیان عمل کردی؟***چند وقت عمل کردی؟**** دوستان اینجا واسه چی ی مدت دکتری سر زبوناست و همه اسمشو میارن بعد دوباره دکتر دیگه ای اسمشو میارنو تعریف کارشو میدن؟!!!!!!!*؟؟؟من چندسال پیش هم ب این تاپیک جراحی بینی گاهی میومدم سر میزدم...اون موقع قصد عمل نداشتم. دوست جونا درمورد دکتر بشارتی چه نظری دارید؟*** و اگر اطلاعی دارین از سبک کاراش لطفا بگید. ممنونم.
سلام... من با دکتر ناجیان 9 سال پیش عمل کردم و امسال هم متاسفانه با همون ترمیم کردم...که به نظرم بزرگترین اشتباه زندگیم بود... و به معنای واقعی گنددددد زدن ایشون...فعلا 6 ماه گذشته باید حداقل تا یه سال دیگه صبر کنم ...و باز ترمیم کنم بانو منیر جون میشه لطف کنی عکس قبل و بعد عملتو بذاری... سارا جان شما هم ممکنه بذارین... پیشاپیش از لطفتون ممنونم
سلام دوستان من از مطب منافی میام واقعا سبک سامی ترجیح میدم ولی یه جور قرصی به منافی اطمینان دارم. در نتیجه با وجودی که دلم با سامیه برای ١٨ بهمن از منافی وقت گرفتم ساعت ٤ مطب بودم و ساعت ٦:٣٠ رفتم تو ویزیت ٣٥ هزار تؤمن دو تا نمونه دیدم یکی ٤ ماهه گوشتی بود قبلا و یکی هم ١ ماهه . هر دو بدون عیب بودن