2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
یه نکته ای متوجه شدم خواهر من و یکی از دوستام ١٠ سال پیش با منافی عمل کردن. امروز که بینی ها رو میدیدم احساس کردم سبکش عوض شده. یعنی قبلا فقط واقعا رفع ایراد بود ولی الان یه کمی بیشتر دستکاری میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیدا جون اگر کبودی داشته باشه کم کم از امروز نشون میده خودش و ... ورمش هم از روز سوم تا پنجم تو اوج ِ یعنی اصلا یه جور با مزه اغراق آمیزی آدم روز سوم ورم میکنه که فکر میکنه تا 6 ماه همین شکلی میمونه ولی دو روزه می خوابه... دیگه از 5 به بعد ورم صورتش یه سمت کم شدن میره............ مبارکش باشه ایشالا که راحت بگذرونه این روزا رو
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
جدی؟؟/ پس هنوز ورماش شروع نشده/// آخه یکی دیگه توی اتاق بود که با میمنه عمل کرده بود به محض اینکه از اتاق عمل آوردنش دیدیم صورتش پف کرده و زیر چشماش بی نهایت کبوده... فک کردم خواهر من ورم نمیکنه. ممنون عزیزم
البته بدن با بدن فرق داره ها... ولی اینی که من میگم 80 درصد اینجوری ِ یعنی نرمالش اینجوریه من که اون روزایی که صورتم ورم کرد واقعا سر درد و گوش درد و اینا روانیم کرد همه اش اشک میریختم آروم :| ...
آنالیا جان ایشالا که اینجوری که تو میگی باشه... میدونی من خیلیا با عملم مخالف بودن الان همه اش ترس دارم که بهم بگن دیدی ما گفتیم عمل نکن دیدی خراب شد ............................ باید زمان بدم ............. ببینم چی میشه........
و در تائید حرف بانو منیر منم این جمله رو تکرار کنم که در صورت عمل بینی این و بدونین که دیگه آسایش و راحتی نفس کشیدن نرمال با بینی طبیعی رو برای همیشه از خودتون گرفتین... حالا نه اینکه نفس تنگی میگیرین یا انحرافم داشته باشین درست نمیشه ها ولی اصلا کیفیت قضیه متفاوته... اون چیزی که راندمان طبیعی داخل ساختمان بینی رو بهترین دکتر 20 میلیونی هم نمیتونه بگه که 100% بعد از عمل حفظ میشه...