2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095423 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست جونااااا سارا جان سپیده جان ممنونم از راهنمایی خوب و مفیدتون....من تو سایت سجادیان رفتم و نمونه کارشو دیدم...خوب و تمیز کار کرده بود ولی یمقدار فکر میکنم جمع جور نمیکنه....ولی خب درنظر دارم حتما مطبش برم. سپیده جان تو مطب دکتر محبوبی راد بینی گوشتی دیدی که عمل کرده باشن و خوبب شده باشن و راضی باشن سپیده عزیزم دکار محبوبی راد گزینه خوبی واسه بینی گوشتی؟؟؟؟نظر شما چیه؟؟؟؟
ماری جون نمیشه گفت دقیقا مثل شاکردوست شه و...چون خیلی چیزا سر عمل مشخص میشه...بینی شاکر دوست هم مجلسی عمل کرده ولی تا اونجا ک من یادمه خیلی کوچیک نمیکنه مجلسی...بنظرم نحوه ی انتخابتو تغییر بدی بهتر ب نتیجه میرسی مثلا ببین چ فاکتورایی تو بینی شاکردوست هست ک شما خوشتون میاد و آیا واقعا بینی فعلی شما جوری هست ک بشه اون مواردو روش پیاده کرد؟(واقع بین تصمیم بگیرید)در نهایت هم ببینید سبک کدوم پزشکا ب سلیقه شما نزدیکتر و با رفتن ب مطبشون انتخاب کنید ن النا جون NINIZZ همونجوریه.....ی فرآیندیه برا ی خودش
...
سلام ،مبارکه همه بجهایی که عمل کردن. بچه ها اینجا یه مقداری از رونق افتاده .،نمیدونم بخاطر این گروهیه که تو اینستاگرام تشکیل و شده و خیلی پر رونقه یا نه.به هر صورت به نظرم خاستین اونجا هم خوبه،اسم گروهش هستbinikadeh چند تا دکتر هم اینستا دارن مثل drfarshidmahboubi وdramirsajadianوحسنانیو چند تا دیگه.به نظرم اینستا هم خوبه
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
اون پیج بینی کده که متاسفانه یه ادمین بی ادب و جهت گیر داره فقطم به محبوبی راد توهین میکنه و چهار دکتر که خودش به هر دلیلی خوشش میاد مانور میده............ بهتره تو اینجوری چیزا آدم اصن اینجوری در مسیر سلیقه ی کسی قرار نگیره مستقیما همون پیج دکترا بره آدم بهتره که همینطور که دوستمون گفتن دکتر محبوبی راد و سجادیان و حسنانی همه اینستاگرام دارن ... اینستاءِ دکتر محبوبی راد: Instagram.com/farshidmahboubirad ماری جون من عکس بینیت رو دیدم واسه همین چون بینیت نوکش افتاده نیست گفتم می ترسم فرشید محبوبی راد بینیت رو سر بالا کنه من نمونه گوشی هم ازش دیدم ولی اینکه تا چه حدی مطلوبه نمیدونم اگر حوصله کنی و خودت بری همین پیج اینستاگرام و که لینکش و گذاشتم باز کنی ببینی بهتر دستت میاد ( همین لینک و از طریق کامپیوتر میتونی باز کنی نیاز نیست حتما تو موبایل باشه و اکانت داشته باشی )
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
خاطره جون دقیقا منم مثل تو حس میکنم چسب پایین و دوس دارم شل تر بزنم که بینیم بیاد پایین! ولی همه میگن چون خود به خود بعد از چسب میاد پایین اصلا اینکارو نکنم که فرمی که دکتر میخواد خراب نشه... به نظر منم یه کم الان غیر طبیعی ِ بینیم....... ولی چه کنم که به قول شما باید به دکتر اعتماد کرد...................
حالا که تو این سبکا سوال کردین منم یه سوال بپرسم من خیلی برام تیغه ی بینی مهم بود یعنی دلم میخواست تیغه بینی از بالا محسوس صااااف باشه تا پاییم یکسره این و که با دکتر مطرح کردم گفت بهت قول نمیدم چون ممکنه بینیت و باز کنم ببینم که اگر اونجوری عمل کنم راه تنفسیت تنگ میشه ولی اگر جا داشته باشه چشم ... خلاصه الان ما عمل کردیم نمیدونم ورمه یا چی ولی بینیم یکسره نیست تیغه اش بالا باریک میاد کم کم تا پااین باز میشه... حالا نمیدونم این سبک ِ عمله و همونیه که گفت قولش و نمیده یا اینکه الان نوک بینیم اطرافش ورمه و تیغه حالت اصلیش معلوم نیست؟... ورم تیغه بینیم که از بالا تاپایین بود تا حد زیادی خوابیده قوس بینیم از نیم رخ مشکص شده الان ولی باز از روبرو نماش چنگی به دل نمیزنه.......... مخصوصا بدون چسب :| دارم فک میکنم 40 روز دیگه من روم میشه بدون چسب تو جامعه حاضر بشم یا نه :))
سپیده ی نازنین ازت ممنونم که مثل سابق میای و اینجارو ترک نکردی عزیز دلم. بینیت هم محشر شده. اصلاااا یک اپسیلون بد به اون دل مهربونت راه نده دیگه خودت که واقفی به این داستان ورم...در ثانی من و شما بینی گوگولی مگولی دوس داشتیم من اگه طبیعی بخوام که مال خودم طبیعیه....خیلی خوشحال شدم روی ماهت رو دیدم ...مهربونی و صداقت از صورتت تراوش میکنه من که خیلی بیشتر دوستادارت شدم خانوم خانوما. بازم مرسی که میای اینجااااااا....بینیتم خداوکیلی بدون ذره ای رودرواسی میگم عالی شده...وایسا حالا ببین چقد نازترم میشه
یا اباالفضل
النا جان در مورد دکتر مفرد توی کرج سوال کرده بودی : من یک بار مطب مفرد رفتم برای دیدن نمونه، مطبش خیلی شلوغ بود هم ترمیمی بود هم عمل اولی، من خودم کارش رو نپسندیدم ولی تمام اینها سلیقه ایه و ممکنه هر کی یه جوری خوشش بیاد، به نظر من یه سر برو مطبش و نمونه هاش رو ببین ، همون جلسه اول دستت میاد، عملهاش مشکلی نداشتا و خیلی ها هم برای ترمیم پیشش اومده بودند و خیلی هم راضی بودند، عمل اولی ها هم خیلیا راضی بودند، ولی من خودم مدل کارش رو نپسندیدم. امیدوارم کمکت کرده باشم.
اسفند ماه - بشارتی