در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
rezy جان میگم که اینایی ک خرابکار نوشتم چندجا خوندم ولی خوبیش اینه ک چون یادم میره بافاصله سرچ میکنم یادم نمیمونه دیگه تو دفترچه هس.شاید یکی راضی باشه ولی من منظورم این بوده ک مورد خراب داشته و ازاینکه نوشتم خرابکار حتما لفظ کسی بوده ک گفته و ممکنه کار خوب هم داشته باشه اما من آدم ریسکی نیستم هرگززززز
manip30 مشهد چون دکتر خوب نیس همه مشهدی ها با دماغای کج و رد بخیه های داغون و پولای کلانی ک دادن راضی ان....پورصادق اغلب افتضااااااااااحه مورد تو دانشگاه خودمون پره ک همه بدمیگن از بینی های اون بچه ها دراین حد.....ولی مرسی ک از یزدانفر مطمئنم کرده این که 2 هفته باید تهران بمونم خیلی خوبهههه ب نسبت بقیه دکترا!!!!فقط از کیلیپسی شدن میترسم ک باید بیام از نزذیک ببینم
مرسی شکیل جان خیلی نه ولی پوست من خوب نیست جای زخم هام همیشه دیر خوب میشه و میمونه به نظرم میاد از وقتی کرمو استفاده کردم داره بهتر میشه اگر نرفت تا یکی دوماه دیگه دکتر پوست میرم
سلام بچه ها الان یه اتفاقی افتاد من دارم از ترس سکته میکنم! لطفا هرکی میدونه مخصوصا اوناییکه تازگی با دکتر سجادیان عمل داشتن جواب بدن لطفا مخصوصا انالیا جون. الان منشی دکتر به من اس ام اس داد که واسه اندوسکوپی بینی قبل از عمل فردا بیا مطب!!! زنگ زدم گفتم این دیگه چیه گفت قانون جدیدهکلینیکها گفتن حتما باید انجام بشه وای خدا من میترسممممم کسی انجام داده؟ درد داره؟؟؟؟ گریم گرفته از ترس بخدا
بچه ها میشه برزنجی و یزدانفر و مقایسه کنید؟ کسی اطلاعی از این 2تا داره؟ من ی بینی طبیعی میخام، اگه اطلاعاتی ازشون دارین ممنون میشم بگین و اگر دکتر طبیعی کار دیگه ای میشناسید معرفی کنید؟؟؟
سیما جان اگر میخوای با خود دکتر سجادیان صحبت کنی می تونی تو فیسبوکش این کار را بکنی amir sajadian بزن تو فیس بوک می تونی ادش کنی و باهاش صحبت کنی یا به ایمیلی که تو سایتش هست ایمیل بزن و سؤالت را بپرس
دوستان در مورد دکتر توسلی من نگفتم کسی کور شده لطفا دیگه انقدر اگزجزه نکنید من گفتم یه چشمش نصف میدان دیدش تار شده این خیلی فرق می کنه با کور شدن ها!!!!