2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095136 بازدید | 66696 پست
سیما جان این خانم از کاربرهای همین نی نی سایت بوده که تو تاپیک ترمیم قبلی بود من خودش را دیدم گفتم که یه بار باهم مطب سجادیان هم رفتیم درباره دیدش هم نه من مطمئن نیستم من دارم چیزی که خودش گفته را می گم مثل اینکه پیش چند تا چشم پزشک هم رفته بود و تایید کرده بودند که دیدش مشکل دار شده یه بار هم تلفنی باهاش حرف زدم و حالش را پرسیدم که همین توضیحات را بهم داد حالا اینکه راست می گفته یا نه را دیگه خدا می دونه البته با بقیه بچه های تاپیک ترمیم که با توسلی همه شون عمل کرده بودند در تماس بودند و اونها هم حرفش را تایید می کنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیل جان من مطب برزنجی برای تزریق ژل به لبم رفتم اصلا نمونه بینی ندیدم جز منشی هاش که می گن خودش عمل کرده که جفتشون هم خودشون خوشگل بودند هم بینی های طبیعی خوشگلی داشتند ولی با توجه به تزریق لبم به نظرم سلیقه و زیبایی شناسی خوبی داره کار ژلش که من واقعا راضی هستم حالا شنبه آینده برای روتوش لبم باز میرم اگر نمونه بینی دیدم میام میگم
سارا جون اینی ک دارم میگم از ی دکتر پرسیدم..اول اینک چشمو میبندن برا همین چنین اتفاقی خیلی کم ممکنه بیفتهه..اره دید شخص ممکنه تار بشه ولی بعد ی مدت خوب میشه.. معمولا هم جایی بخاد اسیب ببینه مجاری و کانال اشکه.ک بخاطر عصب و التهابو این چیزاس مثه اینک.. پس مشکل خاصی نبوده ک بزرگش کردن دوستان
درود بر همه مامان پرهام: متاسفانه کسی الان توی ذهنم نیست فقط ساریخانی رو یادم میاد که هم تهران هست و هم شیراز
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سارا جان من حرف شما رو انتقال ندادم راجع به بینایی اصن اونموقع که من این مطلب رو راجع به اون فردی که بالفظ کورشده یادداشت کردم شمارو نمیشناختم و نی نی سایت عضونبودم.آمیتیس جان نه حرف ساراجان نبود از کس دیگه ای خوندم اینو
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...