2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست
دوستای گلم من دوسال پیش بامحبی عمل کردم جایی که قبلا قوز داشتم الان نسبت به پایین بینیم پهنتر وبرجسته تره میخوام تا یکی دوماه آینده برم پیش دکترم که اگه با سوهان مشکلم حل میشه برام سوهان بکشه از اونجایی که شهرستان هستم واومدن تهران برام سخته باید بازم دندون رو جیگر بزارم ولی میترسم سوهان بکشم وبینیم کلا داغون بشه ازتون خواهش میکنم اگه توی آشناهاتون یا بچه های سایت کسی همچین تجربه ایی داشته بهم بگین نکنه برم سوهان بکشم بینیم دفرمه بشه؟خواهشا جواب بدین چون خیلی نگرانم ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی آقای در اتنظار از توضیحاتتون بچه ها من جمعه هفته پیش عمل کردم گچمو چهارشنبه برداشتم زود نبوده؟ ی سوال دیگه با چسب نباید برم حموم؟ خودم بلد نیستم چسب بزنم و قرار سه شنبه برم بخیه بکشم چسب عوض کنم
ملیکا جان سلام منم 20 روزه با دکتر محبی عمل کردم بینیم استخونی بود یه مقدار قوز داشت و نوکش افتاده بود.الان از نیمرخ خیلی بینیمو دوست دارم ولی از روبرو خیللی ورم داره خواستم بدونم بینی شما قبل از عمل چجوری بوده و از کی ورمش بهتر شد؟الان فرم بینیتون مشخصه که چجوری شده؟ باید نوزدهم برای معاینه میرفتم پیش دکتر ولی دکتر رفته آمریکا.به نظرت مشکلی پیش نمیاد دیرتر معاینه بشم؟
الهی به من آن ده که آن به.
سلام به همه..امیدوارم اطلاعاتم به دردتون بخوره من سالها تو فکر عمل بینی بودم..ولی هیچ وقت جرات اینکارو نداشتم..از پارسال خیلی جری به این مدضوع فکر کردم..از اونجایی که بینیم ایراد خیلی اساسی نداشت و خیلیها میگفتن چرا میخوای عمل کنی..در ضمن قیافه ام هم خوب بود..ولی خوب همتون میدونید مثل یه خوره فکرش که بیافته تو سر هرکی ول کن نیست..میدونستم با عمل قیافه ام بهتر میشه..حلاصه افتادم دتبال دکتر .از پارسال زمستون..البته فقط در حد اینترنت و پرس و جو..یه لیست هم تهیه کرده بودم...هر شب تو اینترنت کلی سایت دکترا میرفتم و تو نینی سایتدهمه چیو میخوندم..ولی باز ته دلم به خودم میگفتم جرات اینکارو نخواهم داشت..در ضمن شوهرم اوایل ازدواج خیلی دلش میخواستدعمل کنم..اصلا اون فکر عمل رو انداختم تو سرم...9ساله ازدواج کردم و یه پسر 6ساله دارم..اول امسال به خودم گفتم اگه عمل نکنم هیچ وقت عمل نخواهم کرد و حسرتش همیشه تو دلم میمونه...
خلاصه چند تا دکترو انتخاب کردم...و همه نمونه هاشونو بعد از سالها دیده بودم..خیلی مهمه که نمونه چند سال بعد یه دکترو ببینید...فرم بینی تغییر نکرده باشه...مسکل تنفسی نداشته باشه..و به نظر من عمل بینی و هنرمندی یه دکتر اینه که بینی بعد از عمل اصلا معلوم نباشهدکه عملی هست..بینی من یه کم پهن بود و یه قوز کوچیک داشت..من دلم میخواست فقط ایراد بینیم گرفته شه..دلم میخواست هر کی منو بعدا میبینه اصلا نفهمه که عمل کردم..خلاصه..اولین دکتر رفتم پکریا افلاکی..خیلی دکتر خوبی بود..نمونه های واقعا قشنگی هم تو مطب دیدم..ولی عکسمو که با فتوشاپ درست کرد..اصلا خوشم نیومد..در ضمن همه کاراش معلوم بود خملی عستن..فهمیدم این دکتر دکتر من نیست
دکتر غلامرضا احمدی رو هم چون سنش بالا بود از لیستم حذف کردم ولی خداییش دوستم پیشش عمل کرده خیلی عالیه...دکتر کامیابی رو رفتم..هم نمونه خوب داشت هم معمولی..ولی چند تا نمونه چند ساله دیدم خوشم نیومد..اینم از لیستم حذف کردم..چون اولیت من طبیعی بودن بود .رفتم مطب دکتر حسین تقوی..اونجا همه نمونه عالی و طبیعی بودن یکی از دوستام 6ساله پیش پیشش عمل کرده بود..خیلیها رو که دیدم اونجا اصلا نمیتونستم حدس بزنم که واقعا بینیشون عمل کردن یا نه؟؟..عین سایتای خارجی که عکساشونو دیده بودم..از هر کی هم میپرسیدم همخ میگفتن که مثلا ما چتد تا فامیلامون پیشش عمل کردن چند سال قبل
دکتر تقوی به دلم نشست واقعا بهتون توصیه میکنم اگه جایی رفتید و البته از قبل همه موارد اوکی بوده باشه ها...و اون دکتر و نمونه هاش به دلتون نشست..دیگه دل دل نکنید..البته باید بگم وقتی تصمیم قطعی برای عمل گرفتن دیگه نی نی سایت نیومدم..چون واقعا گیجم میکرد...خلاصه با دکتر تقوی وقت عمل برای 2 مهر گرفتم..ساعت 7 و نیم رفتم کلینیک گاندی و 8 اتاق عمل بودم..و کاری که سالها دلم میخواست رو انجام دادم..وقتی داشتم بهوش میومدم هی میگفتم خدایا شکرت..بالاخره به آرزو م رسیدم...بعد از عمل واقعا درد نداشتم ولی سه روز وحشتناک رو گذروندم..از دهن نفس کشیدن خیلی سخته..وضعف بعد لز عمل یا اثرات داروی بیهوشی..خیلی کلافه کننده بود..ورم..کبودی..همه و همه خیلی اذیت شدم..ولی خوب زمان میگذره و همه چیز درست میشه..پریروز اون پلاستیک رو بینیم رو برداشتم و واقعا از نتیجه راضیم..فوق العاده طبیعی البته سریع بعد از باز شدن بینیم ورم کرد..و الان باد بسیار شدیدی داره...کسایی که میخوان عمل کنن...باید بدونید بعد از عمل کسی ملکه زیبایی نمیشه و انتظار خیلی زیادی از بعدتون نداشته باشید..واقع بین باید باشیم هممون..اینو یادم رفت بگم ..هفته قبل از عمل واقعا استرس داشتم..چند بار هم پشیمون شدم....الان احساس خوبی دارم از کاری که کردم..راه تنفسم اوکیه...قیافه ام قیافه خودمه..با یه بینی بدون عیب و طبیعی...