2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم،من بینیم استخوانی بود.استخوان بالای بینی ضربه خورده بود و در اثر شکستگی کمی پهن شده بود.اندازه بینیم همین اندازه بود فقط اون جاش درست شده.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
دکتر تقوی با کلینیک شد 5و سیصد و پنجاه ..مطبش خ شریعتیه..سرچ کنید سایتش هست..متخصص گوش و حلق و بینیه..من 9روزه عمل کردم ولی واقعا حلی بخیه ام از بین رفته امیدوارم پستام بهتون کمک کنه..همه نوشته هام نظرات شخصی من بود...دکترایی که گه گفتم همه کاراشون خوب بود..ولی بعضی چیزا سلیقه ایه...به حرف کسی اعتماد نکنید خودتون ببینید همه چیو..جو گیر نشید...سعی کنید بیتی داشته باشید 4فصل..و برای تمام سن زندگی مناسب باشه..تغییر زیاد ممکنه اصلا به کسی نیاد..در ضمن برای نظر دادن در مورد بینی 6ماه حداقل زمان لازمه..زود قضاوت نکنیم...
دوستان عزیز اگه میتونید به سوالم جواب بدید واقعا ممنون میشم. اینکه میگن از عوارض بیهوشی ریزش مو و ابرو هست، چه زمانی بروز میکنه؟ بلافاصله بعد از جراحی ؟ چه مدتی بعد عمل؟
اخر تیر جراحی کردم
shahnazjoon مدل بینیتو دیدم خیلی خوشگل شده منم با سامی میخام عمل کنم اما کارای کامیابی رو هم خیلی دوس دارم سامی ازتون چقدر گرفت؟؟تو همون هتل بیمارستان گاندی عمل کردید؟؟هزینه بیمارستان چفدر شد؟؟چند ساعت بیهوش بودید؟؟
لیست سفید:سامی- محبی.. افلاکی
خود دکتر 8 میلیون گرفت،بیمارستان هم 1.5 میلیون دکتر سامی خیلی با دقت و آروم کار میکنه و عملاش بین 2 تا 4.5 ساعت هستش. من هم 2 ساعت توی اتاق عمل بودم بعدش هم ریکاوری
دکتر فتح سامی / 3مرداد