در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دکتر تقوی با کلینیک شد 5و سیصد و پنجاه ..مطبش خ شریعتیه..سرچ کنید سایتش هست..متخصص گوش و حلق و بینیه..من 9روزه عمل کردم ولی واقعا حلی بخیه ام از بین رفته امیدوارم پستام بهتون کمک کنه..همه نوشته هام نظرات شخصی من بود...دکترایی که گه گفتم همه کاراشون خوب بود..ولی بعضی چیزا سلیقه ایه...به حرف کسی اعتماد نکنید خودتون ببینید همه چیو..جو گیر نشید...سعی کنید بیتی داشته باشید 4فصل..و برای تمام سن زندگی مناسب باشه..تغییر زیاد ممکنه اصلا به کسی نیاد..در ضمن برای نظر دادن در مورد بینی 6ماه حداقل زمان لازمه..زود قضاوت نکنیم...
دوستان عزیز اگه میتونید به سوالم جواب بدید واقعا ممنون میشم. اینکه میگن از عوارض بیهوشی ریزش مو و ابرو هست، چه زمانی بروز میکنه؟ بلافاصله بعد از جراحی ؟ چه مدتی بعد عمل؟
کسی بخیه داخلی اینجا کشیده؟ هفته ی دیگه دو ماهه میشه بینیم خیلی از بخیه داخلی میترسم :( چون دستیارش نمیکشه خود کامیابی میکشه بیشتر میترسم :)) درد داره؟
خود دکتر 8 میلیون گرفت،بیمارستان هم 1.5 میلیون دکتر سامی خیلی با دقت و آروم کار میکنه و عملاش بین 2 تا 4.5 ساعت هستش. من هم 2 ساعت توی اتاق عمل بودم بعدش هم ریکاوری