2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
چشم عزیزم الان میزارم اما بهتره خودتون از نزدیک کاراشو ببینید چون بینی من تازه یکشنبه 3هفتش میشه و زیاد شکلش معلوم نیست اما خودم تا اینجا خداروشکر راضیم مخصوصا از نیمرخ و تنفس، از روبرو ورمم زیاده ولی بازم عکس میزارم شاید کمکی باشه. سبک خاصی نداره و بینی رو هر جور که به صورتت بیاد عمل میکنه ولی اصلا فانتزی کار نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

googooli جان ممنون اگرچه بینی خودتم کم کار بوده و خیلی مشکل نداشته اما الانشم مشخصه برات تمیز و خوش فرم درآورده.مبارکت باشه خوشم اومده از کارش چون از کسایی دیگه ام تعریف کارشو شنیدم حالا انشالا چند وقت دیگه که جا افتاده تر شد و بدون چسب هم ازت عکس میبینیم
عزیزم زود وقت عمل میده، انحراف و زیبایی رو باهم عمل میکنه هزینه 5100. من تا اینجا راضی هستم از همه چیز. همه میگن قیافم بهتر شده (: 5 بارم مطبش رفتم خدایی ناراضی ندیدم. خودت بری میتونی کلی نمونه ببینی. دخترعمم هم خیلی سخت گیر بود و کلی دکتر رفته بود اما تا منو دید رفت و 3شنبه با دکترم عمل کرد
الان بینی googooli با چسبه ولی معلومه که دکترش تمیز دراورده من عکس یکی دیگه از بچه ها هم تو نوعروس دیدم که پیش غلامرضا احمدی عمل کرده بود و الان بینیش کاملا جا افتاده شده بود ,یعنی واقعا زیبا بود ها!
خواهش میکنم عزیزم کلا ویزیتش رایگانه و هرموقع بری نمونه زیاد میبینی. ضرر نداره بالاخره اینم یه گزینس (: رزی جون همونطور که گفتم تازه 1شنبه بینیم 3هفتش میشه و بدون چسب ورمش زیادتره و فرمش زیاد معلوم نیست. بخاطر همین با چسب گذاشتم. ایشالا ورمم کمتر شد بدون چسب هم میزارم.